Nem tudni arról, hogy a miniszterelnök bárkinek válaszolt volna azok közül, akik nyíltan, névvel vállaltan fogalmaztak meg kritikát kormányával szemben a mostani tiltakozáshullámban. Az egyetlen kivétel Kovács Tamás olimpiai bronzérmes kardvívó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a király nem bízik a M.kir. Postában? Vagy ennyi már csak jár ő elsőminiszterségének, ha II. Erzsébetnek járhat...

A futár az orbáncsalád libériájában volt, biztosan, aminek az elején egy kitekert nyakú liba, hátán egy lyukas zsák, kilógó tyúklábbal volt látható, a család jelmondatával: "Nem születtél tengni, mint az állat, hanem csak lopni, rabolni, vagyonosodni." Nyilván dakota lovon vágtatott, mint a szél.
Aki Én
Ír egy ilyet:
,,ne lopj, ne hazudj és mások becsületében kárt ne tégy, valamint mások tulajdonát ne kívánd!!!" Vagy: "Csak egy vélemény lehet ebben az országban…??? ..a Fidesz véleménye…???...még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár???" - írta az olimpikon, akinek a "legsötétebb kommunista időket" juttatja eszébe ez az "uszítás".

Majd ilyeneket:
Köszönöm Miniszterelnök úr...
külön köszönöm...
politikailag megosztott ország...
Maradok őszinte tisztelettel...

És akkor mit is köszön, mit is tisztel??? A saját kritikája melyik része adott okot erre?
Több mint gyomorforgató.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.