A zavargások megszervezése előtti hetekben a debreceni városházához kötődő körök szervezték az őszödi beszéd hanganyagának vágott részének nyilvánosságra hozatalát. A volt kormányfő azt mondta, pontosan tudható erről a hanganyagról, hogy a Fidesz vezetésének legfelsőbb szűk köre – Orbán , Kövér és még pár ember – tájékoztatást kapott Kósa Lajostól, mi fog kimenni. Kósa Lajos debreceni polgármester ezt követően is kulcsszerepet vállalat a terjesztésben és annak előkészítésében, hogy legyen utána spontán népharag. A Demokratikus Koalíciói elnöke azt mondta, ezeket az információkat már lemondása után tudta meg és minderről vannak írásos dokumentumok még olyanok is, melyek nem a kormány hatáskörében vannak, így egy esetleges kormányváltás esetén nem tudják megsemmisíteni őket. Gyurcsány Ferenc nem tart attól, hogy Orbán Viktor vagy Kövér László beperli, hisz ehhez már hozzá van szokva. Hozzátette, ha megteszik, akkor majd a bíróság elé fogja tárni, hogyan tudják ellenőrizni szavait.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Figyelsz Peller Anikó?!
A mindennapi Gyurcsányról szóló cikk mai adagja megjött!
Egyébként meg már számos alkalommal írtam, hogy volt idejük 2006 őszétől 2010 tavaszáig hogy erre bizonyítékot mutasson fel a választópolgárok felé. 3 és fél év erre kevés volt!
Azóta hogy a Fidesz került kormányra 2010-ben rögtön tudja a tutit!
Nem most kell okosnak lenni, ott volt a lehetőség hogy államellenes cselekedet miatt a teljes Fidesz vezérkart lecsukassa! Miért nem tette?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@grincss: 18.35
Őszintén mondom örülnék neki: ha van bizonyítéka tárja elénk, csukják le a bűnözőket, de már unalmas ez a 10 éve tartó sz@r passzírozás!
bencemacska
Gyurcsány mindig tudta, hogy ki(k) juttatta ki a beszédet, kinek, és ki hozatta nyilvánosságra. De teljesen más dolog valamit tudni, és más bíróságon hitelt érdemlően bizonyítani!!!
Hitelt érdemlő bizonyítékok hiányában csak a hülye tesz feljelentést, vagy pletykál a tudomására jutott dolgokról.
És ha a Fidesz terjeszti a pletykákat, hogy végre vezető szíjra tetethesse???
Szili már bizonyított. Vagy a havi egy millió nem bizonyít semmit?
Szili annak a Semjénnek a munkatársa, akinek feladata volt Gy. F. leamortizálása, aminek teljesítését ő büszkén vállalta ország-világ előtt!
grincss
@Béla333: Egyet vagyunk értve!
Ritka! :-)
Szókrakész
A Feri mindent tud.
Ezt is a Minden tudás Egyetemén tanultad?

Ferke!
Eddig miért nem mondtad el?
Választási gumicsontnak szántad?
Vagy most kaptad meg Soros 2007-es levelét a bizonyítékokkal és szivárogtatási utasításokkal?
Elkeveredett a postán?

Gyerünk Feri!
Ne csigázz minket!
Nyomd a részleteket!!!

Ne csak a dk-t kényeztesd el a tuti infókkal!
grincss
@bencemacska: Szili egy takonygerincű némber!
Szókrakész
Annyira gyenge próbálkozás ez már Ferke, mint anno az öledbe ájuló kormányszóvonszoló esete, a sírásaid a gázóra és szegények miatt, a minden vagyok tüntetéseid, a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.