Magyar politikai kapcsolatokkal rendelkezhet Magomed Daszajev, a szovjet emlékművet megdobáló Komáromy Gergőt némileg aggasztó körülmények között bocsánatkérésre felszólító csecsen – írja a Magyar Nemzet. A lap utánanézett a csecsen vállalkozó hátterének, kiderült, hogy családi cégében társtulajdonos egy kormányzati pályázatokon korábban sikerrel szereplő ügyvéd, és hogy egy tavalyi rádióinterjúban parlamenti barátról beszélt.

Daszajev Linkedin-oldalának tanúsága szerint a svájci Winterthuri Egyetemen végzett, ahol a nemzetközi egyezmények és emberi jogok védelmének témáival foglalkozott. Élt Svédországban és Norvégiában is, de végül Magyarországon telepedett le a dublini egyezmény miatt, itt lépte át ugyanis először az unió határát 2004-ben.

Magomed Daszajev több kereskedelmi céget is vitt már Magyarországon, az Intertrade Hungary nevű kft. felszámolás alatt áll, az Interwine Hungary viszont működik, többek között orosz vodkát importál és forgalmaz. A vállalkozás tulajdonosa Gyetvai Anikó, a csecsen férfi felesége, valamint egy bizonyos Kőhegyi Tamás, ügyvéd, akinek másik cége a Kortárs Média Kft.

A Kortárs Média a Népszabadság információi 2014-ben szerint meghívásos pályázaton 23,6 millió forintos megbízást kapott az L. Simon László akkori miniszterelnökségi államtitkár alá tartozó Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) pályázatán. A cégben Berente Attila is részesedik, az ő másik cége, az HSC Communications Kft. 23,7 millió forintot nyert el az L. Simon-féle meghívásos pályázaton.

Az L. Simon-közeli kishalaknál egy fokkal érdekesebb, hogy Daszajev egy 2016-ben készült Lánchíd rádiós interjúban politikai kapcsolatokra utalt, pontosabban azt mondta:

van barátunk a Parlamentben.

A Magyar Nemzet kérdésére nem kívánta megmondani a parlamenti barát nevét, de azt elmondta, hogy az illető egy idős férfi, tavaly óta pedig "már nem ott dolgozik", hanem Németországban működtet bárokat.

Magomed ügyét a Nemzetbiztonsági Bizottság is napirendjére tűzte, jövő szerdán tárgyalnak róla.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na hazugovics ez a tetű nem migráns, de már fenekedik, de ha a te seggedet nyalja akkor minden rendben te koszos bokszos tetű!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@papa.49: "ez nem migráns, hanem ,,vállalkozó"
Mint látható bevállalja a verőlegény szerepét is. Talán még oda sem kell szólni.
egyvandor
@Nessy: Ez a minimum amit elvárhat tőle a keresztény értékeket valló kormányunk.
Sámannus
Akkor ez a csendes újmagyar külföldi érdekeket véd, mint egy Soros ügynök, ha jól tévedek.
Ha nem ismernénk a nagyfőnököt még butykossal is bejárhat a tisztelt házba, onnan csak egy lépés, hogy valami ütőset is tesz bele nekik. Lehet, hogy jól feltölthető még a békemenet is vele, vagy a választási iroda.
simmering73
Még ez hiányzott nekünk. A magyar politikába is megérkezett az orosz szex. Két orosz egy csecsen.
Eladott Ország
..."van barátunk a Parlamentben." L Simon László, ő tényleg bűzlik, akár egy csillag alakú dögvirág. L Simon László, aki volt már minden, ami saját szemének­szájának ingere (EMMI­
államtitkár, kormánybiztos, miniszterelnökségi államtitkár, miniszterhelyettes, majd újra
államtitkár) néhány év leforgása alatt számos kudarcot és megszámlálhatatlan, kínosabbnál
kínosabb korrupciógyanús ügyet halmozott fel. A botrányos kastélyfelújítástól, a rákellenesnek hirdetett barackmagos mizériáig; a méregdrága bicikliúttól, a földvásárlásban élen járó fitneszedző feleségig és a cégeivel kapcsolatos hazugságokig; a saját maga által benyújtott törvénytervezet nem ismerésétől a nap­ és szélerőművekről vallott tudományos
analfabétizmusáig L. Simon a totálisan alkalmatlan, korrupt, hazug törtető ideáltipusa. Megtalálta a csecsen a foltját. Ilyen a szarházi keresztényeket védő kurmány.
Eladott Ország
@Nessy: Azért nem otthon osztja az észt, mert a mocskos rohadt, szarházi, korrupt, parazita stb. fidesszel együtt lopják a közvagyont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.