Úgy tűnik, a Fidesz megint csúnyán átvágta a közvéleményt. Altusz Kristóf az elmúlt 10 napban ugyanis még a közelébe se jutott az amerikaiaknak: Thaiföld és Malajzia budapesti nagyköveteivel fog találkozni. Úgy tűnik, megint csúnyán átvertek minket. Április 11-én vált közhírré, hogy Orbán Viktor felkérte Altuszt, a külügy egyik helyettes államtitkárát, hogy a “törvényalkotási időszak” lezárulása után folytasson diplomáciai tárgyalásokat a nemzetközi egyetemek ügyében. Altusz nevét aznap húzták elő feneketlen kalapjukból Orbánék, amikor az Egyesült Államok kormánya teljes mellszélességgel a CEU mögé állt. A helyettes államtitkár dolga elvileg az lenne, hogy tárgyaljon az USA hatóságaival, csakhogy ez teljes képtelenség, az amerikaiak elég határozottan jelezték, hogy ilyesmi nem fog történni. A magyar kormány az egyetemmel akarjon tárgyalni, ne velük – üzenték.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Csizmánondó! Az aranyerem hozzád képest egyetemi docens. Otthon kommentelgess szőröstalpú, kettősállampolgárságért orbánseggetnyaló szekuszármazék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Miért pont ez lett volna igaz,hisz eddig is mindenből kihagyták az i-t?
justhpeter
Semmi változás. Az egyetlen fix a kormányprogramban, a folyamatos hazudozás.
Csizmás Kond
" Altusz Kristóf az elmúlt 10 napban ugyanis még a közelébe se jutott az amerikaiaknak:"
...határidő is volt adva ?
Cefi
@Csizmás Kond: Csizmánondó! Az aranyerem hozzád képest egyetemi docens. Otthon kommentelgess szőröstalpú, kettősállampolgárságért orbánseggetnyaló szekuszármazék.
nezelodo
Jaj már megint báncsák a bül-bül szavú szeretett naaagy vezetőnket! Nem érdekli őt ez a CEU, meg a Gazsi gyerek ott szerzett diplomája sem, (azt lerendezte az asszonnyal), hanem az új amcsi elnök lábtörlőjén szeretne toporogni, bebocsátásra várva. Majd ez a samesza is el lesz rendezve azzal, hogy fiú ügyekkel nem foglalkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.