Egy orosz diplomata is tudott arról, hogy a csecsen fizikailag "leckéztetné" meg a szovjet emlékmű megdobáló Komáromy Gergelyt. Egy zárt Facebook-csoportban szervezkedett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na még ez sem elég kedves, a magyar állampolgárokat állítólag "szolgáló és védő" rendőrségnek, hogy legalább elbeszélgessenek ezzel a csecsen legénnyel?

Más magyarok esetében meg mégoly serények:
"Mégsem akart végezni Orbánnal a két nyugdíjas
Tizenegy hónap nyomozás után is csak lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják azt a két idős férfit, akik állítólag merényletre készültek Orbán Viktor kormányfő ellen.
A Nemzeti Nyomozó Iroda meg fogja hosszabbítani a nyomozás szeptember 21-én lejáró határidejét a 60 éves M. Péter és a 62 éves R. Gyula ügyében, akiket lőfegyverrel, lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítanak – közölte a Borssal a rendőrség. Vagyis lassan egy év után sem sikerült bizonyítékokat találni arra, hogy a két férfi tavaly novemberben azzal a szándékkal ült be egy autóba, csomagtartójában két géppisztollyal és lőszerekkel, hogy egy budapesti megemlékezésen meggyilkolja Orbán Viktort."
www.borsonline.hu/aktualis/megsem-akart-vegezni-orbannal-a-ket-nyugdijas/118651

Hol van a törvény előtti egyenlőség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@Aki Én: Az ellenzéki pártok hol vannak ilyenkor? A legkevesebb, hogy közösen feljelentik a csecsent életveszélyes fenyegetésért, Orbánt, Bayert valamint az egész FIDESZ-KDNP-t közösség elleni uszításért, gyűlöletbeszédért.
Ha most, azonnal nem lépnek fel minden eszközzel annak érdekében, hogy kiutasítsák az országból ezt a csecsent fószert és az összes többit, aki a csoportban van, pár hónapon belül civil aktivisták, tényfeltáró újságírók és ellenzéki politikusok lesznek legyilkolva a kormányunk hallgatólagos beleegyezésével hatalmas megelégedésére.
Az különösen cuki a kormánytól, hogy most nem zavarja őket a Mohamed név, sem az, hogy a csecsenek többnyire iszlám vallásúak, ráadásul ez a Mohamed gyerek tipikus gazdasági bevándorló, aki ELVESZI A MAGYAROK MUNKÁJÁT!!!
karma1
@Aki Én: Mondjuk amennyire fosnak, attol nem is csodalom, hogy elallt a beszelokejuk a futyiszeseknek,...
Na most ha azt nezzuk, hogy ez a csecsen mar annyi helyen exponalta magat, hiaba fogja kitorolni a feszbuk oldalabol a bejegyzeseket, azokat remelem a megfelelo emberek elmentettek, bizonyitek gyanant.

orban fosik a fuggony mogott, mert ezt az ellenseget nem o krealta, o csak don quijote-tes ellensegekkel tud viaskodni, azokkal az ellenfelekkel, akiket a beteg agya megszul.
Nehogyma neki szembesulnie kelljen egy olyan IGAZI ellenseggel, akit nem o teremt...
Sámannus
Jaj tesókáim a galambok leszarják azt a csecsent is, nem csak az emlékművet.
Hajrá galambocskáim! Én mondanám, hogy csak lemosom az obeliszket, de esze nincs senkinek.
Sámannus
Szóljon valaki orbánnak is hogy valaki most kúrja hátulról seggbe a politikáját!
Kutyuska
@a helység kalapácsa: A kitiltás előtt viszont a bíróságon sorolja fel azokat a kormánytagokat, akikkel jóban van, akik segítettek neki "megtalálni" az aktivista srácot. Utána kérjen videón bocsánatot minden olyan magyar embertől, aki nem FIDESZ-KDNP-s, és fizesse vissza azokat az összegeket, amelyeket GAZDASÁGI MENEKÜLTKÉNT MEGSZERZETT A MAGYAR EMBEREK MUNKÁJÁNAK ELVÉTELÉVEL!
Ha esetleg addigra amnéziába esne és elfelejtene neveket, akkor akár nem ennyire érzékeny lelkületű és főleg nem orosz barát csecsenek segítségét is lehetne kérni az emlékezetének visszanyerése érdekében.
karma1
@Sámannus: Haha, lehet, hogy mar tudja, ... Az a baj, hogy szerintem elvezi is...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.