Mi az istenért gondolja úgy a holland jótékonysági lottóalap, továbbá Svájc és Svédország állami fejlesztési alapjai, hogy a 444.hu pénzelésével tudja a “demokratizálódó társadalmakban a nyugati típusú, helyi hatalmi játszmáktól független újságírást” megvalósítani? – kérdeztük (Uj Péter nyálas magyarázkodását felidézve) Dobos Marianne-tól, az Echo TV Troll és Angard című műsorainak vezetőjétől a legutóbbi Polbeatben.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A 444.hu-n valóban gyakran szedett-vedett írások jelennek meg tele helyesírási hibával. Néha viszont vannak minőségi cikkek amik már tényleg hasonlítanak az újságírásra. Függetlennek én sem mondanám, de jelen van a kritika is. Egy kormánypárti lakájmédiához képest egész biztos függetlennek tekinthető.
pungapeter
@human: A minőségi újságírástól nagyon távol állnak. A nyelvi helyességgel megfogalmazott cikkektől is. Ráadásul annyira függetlenek mint bármelyik politikai célokat szolgáló médium. Továbbá a szabad véleménynyilvánítás elkötelezettjei is méghozzá annyira, hogy egy ellenvéleményt sem engednek megjelenni. A hozzászólások között található igen finom kis ellenvéleménynek tűnő hsz-eket pedig elég nyilvánvalóan maguk a 444 szerkesztők írják álnéven. Jól és vígan megélnek belőle mindannyian.
Nessy
Tényleg célszerű lenne a 444.hu újságíróinak beiratkozni Bayer Zsolthoz képzésre! Különös tekintettel a szabatos, magyaros fogalmazás tekintetébe!
pungapeter
@Nessy: Nem csak Bayer Zsolt létezik mint újságíró, de egyébként legalább Bayer a magyar nyelv szabályait követve helyesen ír, no és persze nála megjelenhetnek az ellenvélemények is, nem úgy mint 444-en ahol egész nap azon sírnak-rínak, hogy nincs véleményszabadság és ők nem mondhatják el a véleményüket sehol, miközben minden poszt alól módszeresen kigyomlálják az ellenvéleményt megfogalmazókat. Függetlenek és plurálisak. Na, pont azok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.