2017-04-27 Lejárt a 72 óra. Az elmúlt hat napban tett nyilatkozataimban azt állítottam, hogy Oroszország megfelelő szervei információkkal rendelkeznek a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető, olyan törvénytelen pénzmozgásokról, amelyek rávilágítanak a párt és elnökének törvénytelen és tisztességtelen finanszírozására. Hozzátettem, hogy közvetítőkön keresztül lehetőségem nyílt betekinteni olyan dokumentumok másolataiba, melyek ezt az állítást alátámasztják. Állítottam, hogy ezek alapján a magyar miniszterelnök Oroszország által zsarolható helyzetben van és elvártam, hogy a miniszterelnök vagy tisztázza magát vagy indítson ellenem jogi eljárást. Minderre 72 órát adtam Orbán Viktornak. A 72 óra lejárt, a miniszterelnök nem tisztázta magát és nem indított jogi eljárást. Korábbi állításaimat fenntartom. Felelősségem...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezek szerint semmi konkrét dolog nincs Gyurcsány birtokában, csak azért dobta be ezt a témát, hogy újra róla szóljanak a hírek!
Becsapta az embereket, most is!
Béla333
"Hozzátettem, hogy közvetítőkön keresztül lehetőségem nyílt betekinteni olyan dokumentumok másolataiba, melyek ezt az állítást alátámasztják.
Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy amennyiben az általam látott dokumentumok hitelesek, a miniszterelnök súlyosan megsértette a magyar törvényeket és elárulta a hazáját."

Valami másolt dokumentum alapján, ha a látott dokumentumok hitelesek...
Tiszta égő!
adrenalink
Nálam félhat lett! Felizgattak, oszt úgy hagytak...:-)))
karma1
@Béla333: Belus, ahogy @Equus irta: "sulyos szavak",... Lefogadom, hogy mar a zsebeben van a bizonyitek. Akart adni meg egy eselyt orbannak, hogy tisztara moshassa magat.
orban ezzel - tobb ok miatt sem - elt, tehat johet a kettes fokozat.
Ahogy elnezem, ez nem egy sima belebegtetes volt, hanem - ahogy Te mondtad - 12.00-kor lejart a hatarido, utana tudomasulvette, hogy nem tortent orban reszerol semmilyen lepes sem - gondolom , ezugyben volt nehany telefonja is - utana pedig masfel orara ra kiadta ezt a nyilatkozatot, amiben kihangsulyozta a sajat felelosseget is.
Mit lattal a futyisz reszerol az elmult honapokban? orbannal az elen az osszes politikus elrohan az ujsagirok kozelebol, ha azok valami kenyeset kerdeznek toluk, es azzal a kerdessel mar soha tobbet nem lehet oket zaklatni.
(Lasd Hadhazy Akos kerdese, amire valaszul suketnek tetette magat orban, kover mar meg sem engedte ismetelni a kerdest. )
Elrohan nemethszili, kover mindenkit kitilt, de o is elrohan, kosa szinten,... - hat mi a gyasz van itt?
Kulonben mivel csapta be az embereket? Azzal, hogy az oszodi beszedet megtartotta? EZ becsapas?
karma1
@adrenalink: Nyugiiii,... elobb-utobb ujra felizgatnak, es akkor mar johet is a gyonyor...:o))))
Béla333
@karma1: 14.01
Nem az öszödi beszéd szóba sem jön! Most csapott be mindenkit, amikor cáfolhatatlan bizonyítékról beszélt, amit egy bírósági tárgyaláson majd valamikor bemutat. Vagy sem?!
Most kell(ene) bemutatni és nekünk, ugyanis a miniszterelnök orosz zsarolhatósága elsősorban ránk, magyar állampolgárokra vonatkozik.
Ezzel nem lehet játszani. Mindenki várta hogy valamit virítson, de megint csak a hülyítés van!
adrenalink
@karma1: Persze! Csak nem a f@szkalap "politikisok":-)
Béla333
Aki akarja nézze meg Gyurcsány célozgatását Orbán beszervezéséről, arról, hogy lehet hogy ezek a dokumentumok Magyarországon vannak (vagy sem), stb, stb.
www.atv.hu/videok/video-20170421-gyur
Egy nagy lufi!
Pipa vagyok, hogy már megint csak a hazudozás megy!
karma1
@Béla333: Olvasd el 14.01-et, es meglatod, mik a lehetosegei Gyurcsanynak. Meg mindig nem erted... Mi lett a Zold Dosszieval??? Mi lett azzal a rengeteg konkret anyaggal, amit Juhasz adott be az ugyeszsegnek, poltnak??? Mi lett veluk? Hol vannak? Pedig az is rengeteg penzrul, bunrol, korrupciorol szol.
Gyurcsanynak egyedul ez az egy lehetosege van, hogy eljuthasson vegre a nyomozas szakaszaba a hazaarulas buntette, amivel orbant vadolja. Nem akar Zold Dossziet, Tarsoly-ugyet, letelepedesi kotveny-ugyet, manyup ugyet - ezekbe akar mar regen egyenkent is bele kellett volna buknia orbannak, -ha nincs polt, bele is bukott volna...Igy viszont a mai Magyarorszagon nincs senki, aki hivatalbol egy tiszta nyomozast merne kezdeni orban ellen...
Béla333
@karma1: 14.34
Te nem érted! Gyurcsánynak nem az a feladata, hogy a Polt féle ügyészséget rábírja arra, hogy ugyan már méltóztasson már Orbán elleni nyomozásba, hogy hazaáruló vagy sem.
A bizonyítékokat ELÉNK, választók elé kell letenni, majd mi ezek után ítéletet mondunk. Nem szó szerint, de ha valóban BIZONYÍTHATÓ, akkor pillanatok alatt süllyesztőbe kerülne.
Tehát nem maszatolni kell, hanem ha van valami, akkor egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bemutatni.
Akkor már Polt sem tehet semmit!
Félek, hogy ez is csak a szokásos Gyurcsányi mellébeszélés!
bencemacska
@karma1: ma, 14:34
Ne gyötörd magad! Aki nem akarja megérteni, az nem is fogja megérteni!
Én csak azoknak a képét szeretném most látni, akiknek az a feladatuk, hogy tűzön-vízen keresztül vegyék fel a kapcsolatot Moszkva illetékeseivel, a megoldás ügyében!!!
adrenalink
@karma1: 14:01-re "lefogadom, hogy már zsebében van a bizonyíték" Én ezt nagyon nem így látom! Még legutoljára is csak azt mondta, hogy látott valamit, és megpróbálja megszerezni. Hűbéresei /Gecy Zsolt, Vadai/ lányos zavarukban ezért beszélnek össze-vissza ha kérdezik őket...
3dwhite
Ferikém, mi ebben az új? Orbán hazudik azt pont. Jó napot.
adrenalink
@Kookas: Görcsöljön ezeken az, aki megszülte őket, meg hisz bennük! Egyik sem én vagyok:-)
nevemnick
Két eshetőség van:
Jön egy kis altatás, oszt időben vagy egy kis puki, vagy egy nagy durranás. A bogár elvan ültetve.
Gyurcsinak mindegy, orr-bánnak nem.
Kookas
@Béla333: a nemzetközi saJtó tájékoztatásakor mi lesz-van semmi mert ezt nekünk polt nélkül kellene bizonyítanunk és amíg ez az SS horda van hatalmon addig nem ügy nem ügy.
Béla333
@Kookas: 15.37
Cáfolhatatlan bizonyíték azért cáfolhatatlan, mert ha az országnak-világnak be van mutatva, akkor Polt a feje tetejére is állhatna, akkor sem tudná elmaszatolni.
Nem Poltot kell rábírni, hogy kimondja Orbán bűnösségét, hanem olyan anyag kell, ami alapján még ő sem mondhatja azt, hogy ez semmi!
karma1
@adrenalink: Egyenlore en sem, de varjuk meg, amikorra hazaer a gazdaallat,... Penteken Juncker, szombat reggel a Neppart elott van kihallgatason, Vasarnap pihen, hetfotol meg be kell inditania a tovabbi karaktergyilkossagokat...:o)))
Meg a fentiek ismereteben is azt mondom, hogy Gyurcsany nem csinal ekkora hibat, valamilyen mas oknak kellett kozbejonnie, ill. kicsit mas lesz a forgatokonyv.
karma1
@bencemacska: Koszonom a megerositest, azt hiszem, ez a jatszma ebben a pillanatban csak elindult, es messze nem varhatunk semmilyen azonnali eredmenyt. Ez nem, egy ketnapos, vagy eppen 72 oras buli lesz, mint ahogy maga ez a helyzet sem 72 ora alatt alakult ki, es nagy valoszinuseggel Gyurcsany nem is csak egy feloldalas kis feljegyzesrol beszel...
Szerintem minden szepen visszavezetheto lesz orban besugoi multjatol kezdve napjainkig, beleertve a mai napi senki szamara meg nem magyarazott Paks2 szerzodest, - mert orban azota sem adott senkinek , meg a sajat parttarsainak sem - megfelelo magyarazatot arra, hogy 2013 decembereben mitol volt olyan surgos, hogy kirohanjon Moszkvaba, es 2 nap alatt, (elore senkit sem tajekoztatva itthon ) a Paks2 alairt szerzodessel jon haza...
(Szerintem akkor szembesitette putyin azzal a kis feljegyzessel , meg a titkosszolgalati anyaggal, es ekkor zsarolhatta meg ot putyin, hogy ne nagyon ugraljon, mert neki kell a roszatom-fele uzlet (marmint putyinnak), viszont orbannak meg az a dolga, hogy ezt a "bo'tot" lenyomja az elvtarsak es persze a plebsz torkan...
Ha emlekszel ra, MINDENKI, maguk a fuyiszesek is ertetlenul alltak a szerzodes elott, es hiaba kerdeztek orbant, csak honapok mulva valaszolt, de csak egyes reszekre, nem az egesz kerdesre, mert azt azonnal titkositotta 50 evre, (vagy mennyire, nem tom pontosan). Kellett neki az a par honap, amig kitalalja a modjat, hogy mit es hogyan etet meg itthon a neppel... Ebbe kutyult most bele Gyurcsany, nem veletlenul MOST, es IGY... Nemhiaba o orban legnagyobb ellensege, mert orban is tudja, hogy Gyurcsany "tudja" ezt a szitut.
Szerintem meglatjuk, vagy ha nem, akkor kesz - orban marad, kb annyi idore mint alijev, vagy kimdzsongun.
Ennyi...
adrenalink
@karma1:02:56-ra Hazaér orbán, és akkor mi van? Röhög egyet, "Na ugye" én megmondtam, hogy saját magából csinál hülyét Gyurcsány! És igaza lesz. Állítólag valahol azt mondta Fleto, hogy már abban sem biztos, hogy amit látott az valódi, lehet,hogy megvezették. De ti higgyetek benne. Én kíváncsian várom, hogy most mit fog kitalálni, hogy továbbra is beszéljenek róla. Nagyon leleményes a pali...
karma1
@adrenalink: Nekem aztan teljesen nyo'c, hogy ki kinek mit mond, vagy hazudik, - engem nem erint, csak az otthonmaradott csaladtagjaimat, barataimat, es csak ez izgat. Dehat majd meglatjuk - ahogy ezt a vak is hajtogatta...:o))))
En nem hallottam, hogy errol az elbizonytalanadasarol valahol beszelt volna, viszont a 72 ora letelte utan megerositette, hogy latta a papirokat,... Szerintem pedig ez az utolso info es pont tole,...
Mondom, meglatjuk...
adrenalink
@karma1: Nálam "háttérzaj" volt, azt hiszem az ATV híradóban mondták. Mindenesetre ezen a pojácán csak azért nem tudok röhögni, mert a bőrünkre megy a játék!
karma1
@adrenalink: Ezt en nem hallhattam, (ATV-m nem leven), de ennel ujabb info kell legyen Gyurcsany megismetelt allasfoglalasa csutortok delben. Vagyis megint nem volt elbizonytalanodott abban, hogy valoban latta-e ezeket a komprommittalo papirokat... (EGeszen biztos volt abban, hogy latta, azert is fog megtenni mindent a bizonyitekok megszerzesere. Szerintem pedig mar nala vannak a bizonyitekok. Kulonben mar most elveszitheti a jatszmat, akar hetfon is, amikor orban mar otthon lesz...)
adrenalink
@karma1: Ő már akkor elveszítette a játszmát, amikor a 2009-es bukása után átmenetileg nem vonult ki a közéletből! Az én szememben csak egy unatkozó milliárdos, akinek valamivel el kell ütnie az idejét. Pont. Több karaktert nem ér a téma...
bencemacska
@karma1: ma, 05:54
Szerintem nincsenek nála a papírok. A gazdájuk még nem döntött kinek adja el őket.
OV-nak jelenleg sokkal nagyobb vagyona van, mint Gy.F-nek, könnyebben megveheti!
(Lehet, az volt Gy. célja, hogy megcsapoltassa valakivel a lopott vagyont?!-:))))
Még ezt is el tudom képzelni! Persze erről is keletkeznek bizonyítékok!
Én továbbra is a Putyinnál levő váltókra tippelek!!!
karma1
@bencemacska: Nekem ez egy tul cifra megoldas lenne, - akinel a papirok vannak, az az eletevel jatszik, ez nem piti dolog. putyinnal pedig mindenkeppen ott az eredeti.
Lajkoltalak, mert ez is lehet egy variacio, de Gyurcsany ketszer is hangsulyozta - es ebben hiszek neki - , hogy nem fog kifizetni feketen semmilyen anyagert sem egy fillert sem, hanem torvenyesen szerzi meg azt. Epp arrol szol a Gyurcsany fele politika, hogy kiuzni a bunozes minden formajat a kozigazgatasbol
A kesobbiekben akarmi tortenne - esetleg Gyurcsany kerulne barmilyen vezeto posztra - nem szabad, hogy zsarolhato legyen. Ettol o irtozik.
bencemacska
@karma1: ma, 14:29
Vannak értékpapírok (pl.váltók), amelyek átruházása törvényes.
Nem vagyok otthon a banki pénzügyekben, mert én csak ipari pénzügyet tanultam, de az sem volt számomra nagyon világos!
A törvényes megszerzéshez kellett volna a feljelentés, mert akkor a bíróság elrendeli!
Ő viszont csak akkor tehet feljelentést, ha van bizonyítéka. Egyébként nem fogadják be az indítványát. Főleg OV ellen!
a helység kalapácsa
gyurcsány, de most őszintén - csak így egymás közt -,mi szükség volt erre?
Piszkosul lejárattad magad ezzel - és igazából az egész ellenzéket!
Előbb meg kellett volna szerezni a hiteles másolatokat, aztán ultimátumot adni.
Akkorát szólt volna, hogy talán már most elkergette volna a nép orbánt és a nemzet, a magyar emberek vérét szívó siserahadat.

Mit tettél, gyurcsány - már megint!!!???
CsipkeRózsa
@Béla333: Nem égő, és nem becsapás. Nem azt ígérte, hogy bemutatja a bizonyítékot, csak azt, hogy látta. Amikor a kezébe kerül, majd akkor bizonyítja.
bencemacska
@a helység kalapácsa: tegnap, 16:56
Most nem értek veled egyet.
A bizonyítékok megszerzésében segíthet, hogy figyelni lehet/kell a "gyanús" mozgásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.