Mert hogy nincsenek nála azok a dokumentumok, amiket állítólag látott és állítólag Orbán Viktorra nézve terhelőek.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrég azzal turnézta körbe a magyar sajtót, hogy látott olyan dokumentumokat, amik a Fidesz törvénytelen finanszírozását bizonyítják, és ezzel Orbán Viktor is zsarolhatóvá válhat különféle idegen titkosszolgálatoknak. Gyurcsány akkor 72 órás ultimátumot adott Orbánnak, hogy feljelentse. 

Mivel a határidő letelt, Orbán pedig nem jelentette fel Gyurcsányt, így az Index megkereste az egykori miniszterelnököt, hogy mi a helyzet akkor.

Gyurcsány a lapnak elmondta, azért nem tesz feljelentést, mert nincsenek nála az állítólagos dokumentumok, évekkel ezelőtt szóban tájékoztatták róluk, aztán nemrég a saját szemével is láthatta azokat. 

"Gyurcsány elismerte, hogy furcsának tűnhet, hogy úgy beszélt erről, hogy nincsenek kezében papírok, de "hatalmas volt a dilemma". Ha ugyanis később kiderül, hogy tudott a papírokról, de nem szólt róla, az számára politikai értelemben "gyilkos lehet", így vállalta a kockázatot, hogy nem marad csendben" – olvasható a z Index cikkében.

A DK elnöke hozzátette, beszédes, hogy Orbán nem tagadott semmit, bár az Index szerint nem is úgy voltak Gyurcsány mondatai megfogalmazva.

A pártelnök ugyanakkor azt mondta a lapnak, 

nem tettem le arról, és ezt ajánlom komolyan venni, megszerzem a dokumentumokat, és abban a pillanatban nyilvánosság elé tárom.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
@elnyomott: Ne, aggódj! Ezt ők megbeszélték előre!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CHEWBACCA
@elnyomott: Ne, aggódj! Ezt ők megbeszélték előre!!!
papa.49
Ezért nagy kár volt nyilatkozni, reménytelen vagy, egy, két , ilyen nyilatkozat oszt. még a parlamentbe se kerültök be!!!
Szókrakész
@papa.49: Remélhetőleg!!!

Ilyen emberekre nincs szükség.
A parlamenti politizálás ne blöffök sorozatából álljon!
Főleg egy nemzetközi kérdésben nem.
Még háborúba rángatná az országot.
Elég volt az a gazdasági csőd, amit okozott.
Még csak az kéne, hogy miatta, blöffjei miatt emberek ezrei, százezrei haljanak meg!
idppp
Elképesztő mennyi hülye, önálló gondolkodásra képtelen ember ír meggondolatlan, ostoba kommenteket, sületlenségek halmazát erre az oldalra! Gyurcsány soha nem mondta, hogy birtokában vannak a bizonyítékok, ahhoz kellene némi segítség, ügyészi, titkosszolgálati, rendőrségi, stb., hogy a bíróság ki tudja kényszeríteni a bizonyítékok átadását! Meg persze a genya Orbáné is, hogy ne kussoljon, mint a szaros disznó a búzában, hanem védje meg a becsületét, ha tudja! De nem tudja, mert nincs neki! Nem elég bizonyíték ez, hogy egy miniszterelnököt porig aláznak, ő meg szótlanul tűri?
"Ha én azt nyilatkoznám, hogy Orbán Viktor egy elmebeteg pszichopata, erre ő azt mondaná, hogy hülye vagyok, mert, ha ezért beperelne, akkor a bíróság előtt kérhetnék elmeszakértői vizsgálatot, amit ő ugyebár nem nagyon szeretne. Per nélkül meg nem megy, sajnos.
Körülbelül erről szól a Gyurcsány ügy." - Breyer Gábor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.