Több mint félmillióan töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, a legtöbben postán.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán péntek este azt is elmondta, hogy összesítik az adatokat, és szombatra pontosabb számot is tudnak majd mondani.

Hangsúlyozta: minden magyar véleménye fontos, ezért arra biztatta az állampolgárokat, hogy vegyenek részt a konzultációban, amely szavai szerint sorskérdésekről szól.

A Fidesz nemzeti konzultációval kapcsolatos országjárását fontos eszköznek nevezte Tuzson Bence. Lényeges, hogy a fórumokon közvetlen beszélgetés alakulhasson ki az állampolgárokkal – tette hozzá.

A konzultáció központjában most is a migrációs kérdések állnak, ugyanis minden támadás ezekre "vezethető vissza" – vélekedett az államtitkár. Fontos elem azonban a rezsicsökkentés is – fűzte hozzá –, amelyet folyamatosan meg kell védeni, hogy ne lehessen külföldről "szétszedni".

Tuzson Bence azt mondta: a magyar kormány az adócsökkentés politikáját folytatja, ez azonban sokaknak nem tetszik Brüsszelben.

Az államtitkár szerint nem helyes, hogy az Európai Unió vezetői Soros Györggyel találkoznak, egy olyan emberrel, "aki pénzügyi spekulációkkal szerezte a vagyonát".

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A "visszaküldött" kérdőívek darabszámára vonatkozó adatot biztos a Habonyművek adta ki.
Habony Árpi személyesen számolta meg őket, a visszaküldött és Orbánnak megfelelő válaszokat is ő összesítette.
Így az adatokra (aki akar) mérget is lehet venni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A "visszaküldött" kérdőívek darabszámára vonatkozó adatot biztos a Habonyművek adta ki.
Habony Árpi személyesen számolta meg őket, a visszaküldött és Orbánnak megfelelő válaszokat is ő összesítette.
Így az adatokra (aki akar) mérget is lehet venni!
colibri
Kaján mosollyal naponta hallgatom a reklámban, hogy állítsuk meg Brüsszelt, meg töltsük ki a konzultációs ívet, stb, stb, elmondanám, hogy a mi városunkban még nem kézbesítették az orbán féle leveleket. Amikor a postásunkkal beszéltünk róla, felnevetett, azt mondta, hol van még május 20, amikorra vissza kell küldeni. Nekem nem hiányzik, még soha nem küldtem vissza egyet sem, de vajon Tuzson Bence tudja-e, hogy sokaknak, még ki sem küldték?
lópicigáspár
@colibri: Tegnap kaptam meg! Bedobták a postaládába oszt jónapot! Borzalom! Olyan rohadt kemény papírra nyomták, hogy fenéktörlésre sem jó!
nemkati
@Béla333: Szerinted megszámolják? Szerintem csak begyűjtik, május 20-a után kidobják, és időnként mondanak egy számot. A végén pedig egy eredményt: 12 millióan visszaküldték, 99 % mindenre igent mondott. Csak nem gondolod, hogy számolással, összesítéssel bíbelődnek???
Zeta
Meg sem fogják nézni , hogy hány érvényes van benne ! Majd mondanak néhány rontottat, a visszaküldöttek között.
Akik visszakükdik , tudják az igazi választ a feltett kérdésekre?
quadrocopter
"Fontos elem azonban a rezsicsökkentés is – fűzte hozzá –, amelyet folyamatosan meg kell védeni, hogy ne lehessen külföldről "szétszedni".

Brüsszel már megválasolta ezt a témát, te nyalogány f@sz és közölte, hogy nem foglalkozik egyik ország belügyeivel sem, így a rezsi-rizsa csökkivel sem! Anyádnak hazudd, hogy normális vagy!

"Tuzson Bence azt mondta: a magyar kormány az adócsökkentés politikáját folytatja, ez azonban sokaknak nem tetszik Brüsszelben."

Ezt is megválaszolta Brüsszel, te f@sz és közölte, hogy a nemzeti adóügyekbe nem avatkozik bele semmilyen szinten sem!

Arra fogtok ráb***ni, hogy folyamatosan hazudtök, mert a nem birka választók többségben vannak! Csak azt kell, elérni, hogy a nem reagens választók is elmenjenek választani és akkor csomagolhattok - te f@sz!
dr. prédikátor
Visszaküldtem nekik!!!De érdekes módon a leirt véleményemmel NEM DICSEKEDNEK!!!
dr. prédikátor
"
Az államtitkár szerint nem helyes, hogy az Európai Unió vezetői Soros Györggyel találkoznak, egy olyan emberrel, "aki pénzügyi spekulációkkal szerezte a vagyonát"."
Aztán neked te geci tuskó bence mi az apád fasza közöd van hozzá hogy az Unió vezetői kivel találkozik???
Béla333
@nemkati: 22.37
Dehogy számolják meg! Meghasalják!
A végén kell egy kicsit figyelni, hogy nehogy több jöjjön ki, mint amennyit kiküldtek!
A legelső ilyen cirkusznál ellenzéki képviselők szerették volna látni a visszaküldött lapokat, hogy hogyan megy a számlálás, az összesítés, de ha jól emlékszem el lettek hessegetve, hogy mennyenek onnan, nincs ott semmi látnivaló...
anyuci
És ki is bontották, vagy csak számolnak ? Lehet érdekes dolgokat írtak bele az emberek !!!
eszegfu
Sokkal "pofásabb" lenne az a hir, hogy pl. még több, mint 7,5 millióan nem küldték vissza a kérdőivet. U.az, de igy nem lenne pozitiv a kicsengése, ahogy ezt a kormány szeretné! Egyébként a kérdések előtti "téma rávezetés" eleve hazugság!! Az 5., teljesen "ártatlan" kérdésnél: "...eredményes a munkahelyteremtés...Brüsszel azonban támadja..." Kiváncsi vagyok erre a "sikerre", na meg a brüsszeli "támadásra"!! Nyilván, akiket be lehet ültetni az "etetőszékbe", az ezt meg is eszi!:(
magyarbakancs
Ki elellenőrzi a vissza küldött konzultációs lapok menyiséget?
Menyi a valós tartalma ennek az adatnak?
silber13
Tuzson Bence közlése a visszaküldött kérdőívek darabszámáról kisérteties hasonlóságot mutat a néhai ( Port Arthurnál elesett)Verescsagin udvari csataképfestőról terjesztett pletykákkal,mejly szerint a cár atyuska a festő képeit az azokon ábrázolt ledurrantott ellenséges katonák darabszáma után fizette.! Tuzsonék Bencéje hasonló módon jár el, már ami a visszaküldött kérdőívek darabszámát illeti!! Na persze, piacról él az ember!:-)))))))
quadrocopter
Nos, ebből mennyi a "szívhez szóló szép üzenet"? Az én táviratom még nem ért oda jövő héten oda fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.