Megvenné a Mátrai Erőművet és a hozzá tartozó lignitbányát. Különösen izgalmassá teszi a helyzetet, hogy a MET és az állami MVM is pályázik rá. A német tulajdonosok túl akarnak adni a Mátrai Erőműben lévő 73 százalékos részesedésükön. Ez Paks után az ország második legnagyobb áramtermelő üzeme, a hazai fogyasztás 13 százalékát adja. Elsősorban lignittel működik, amit az erőműhöz tartozó bányákból termelnek ki, de van gázüzemű turbinája is. A cég összesen 2100 embert foglalkoztat, és évente 100 milliárd forint körüli bevétele van.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Egy külön munkacsoportot kell majd felállítani, hogy mindent visszavegyenenek ettől, az analfabétától! Tollvonással és kajakra!
bakegya
A jó kérdés ...KINEK VÁSÁROL a felcsutkai polgármester- MÉSZÁROS LŐRINC,VILLAMOS ENERGIÁT TERMELŐ ERŐMŰVET-szerintem orbán vicctor apukájának,ORSOS-ORBÁN GYŐZŐ PAPÁNAK!!!-vigaszdíj a vértesboglári szemétégető kudarc okán.
Cefi
Mészáros Lőrinc egy hatalmasat harapna az energiába.

Támogatom. Harapjon egy nagyot a 25.000 voltos távvezetékbe.
bencemacska
Én úgy szeretnék látni, hallani egy ilyen tárgyalást!
Egyáltalán mit mond a lölö? Nekem kell ez az erőmű, mert olyan nagy nálunk a fogyasztás, hogy mindig kiolvad a biztosíték? Vagy már azt mondja, hogy lecsap az automata?
quadrocopter
Egy külön munkacsoportot kell majd felállítani, hogy mindent visszavegyenenek ettől, az analfabétától! Tollvonással és kajakra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.