Kényszerzubbonyba teszik és bezárják a gödi speciális otthon lakóit, akiknek még a sebeiket is kezeletlenül hagyják. Ez egy nemzetközi civil szervezet a Mental Disability Advocacy Center vizsgálatából derült ki. A jogsértő körülményekről értesítették a rendőrséget és a kormányt is, de egyelőre nem kaptak választ. Azt követelik, zárják be az összes hasonló intéznényt az országban.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg ez a szarházi csúti cigány és bandája uralkodik ebben az országban semmin nem lehet csodálkozni. Azt kívánom, hogy a fidesz élcsapata hasonló körülmények között rohadjon meg.
Veleda
Gondolom, ide nem az újgazdagék gyerekei kerülnek. Fogyatékos gyerekek, a franc se ellenőrzi, hogy mi történik velük. A valóság az, hogy a társadalomból teljesen kirekesztett gyerekek ezek, pokol az életük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.