A szakma szerint ha a szektor esetleg termelt volna nyereséget, az így el is tűnik, miközben a Google és a Facebook nem adózik nálunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
De érdekes!!!
Évekig ez nem volt gond.
Most a választások előtt meginrt problémát jelent?!?!?!
Az erőlködéstől ennyire ne xarja már össze magát az ellenzék.
karma1
@Szókrakész: Problema volt mar elobb is,... Amikor keresztul akartak nyomni a lex RTLKlubot, azert egy orszag lazadt fel. Hat az is kb. 4 eve volt... Most is aljas, amit orban csinal, de en monnyuk nem is vartam tole semmi mast.

A cim pedig helyesen ugy szolna: A 7,5 %-os reklamado vegleg ellehetetleniti a magyar MEDIAKAT (A medium az egy szemely, aki kozvetlen kapcsolatban all az egiekkel, es azok uzeneteit kozvetiti a foldi embereknek...Egy kis ertelmezo szotar, szinonima szotar, vagy latin vagy mittudomen milyen nyelv ismerete. meszaros lolonek sem 195 mediuma van, hanem a median belul ennyi ujsag folott diszponal).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.