Ezerrel dübörög az EU-ellenes kormányzati propaganda, a Fidesz-KDNP a CÖF-be és a Fidelitas-ba csorgatott sok-sok millióból plakátolja, matricázza tele az országot, hogy megtanulják végre az emberek, Soros és/vagy Simicska áll mindenki mögött, aki nem a kormány embere. A Paks2 és a korrupció ellen…

Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
1 másik cikkhez már írtam, h ezek egymást tartják életbe...
Béla333
A cikkből:

"Az a játék, amit Gyurcsány ezerrel játszik, az összefogás-nem összefogás, ki kit túr ki vagy nem túr ki, kinek van hitelessége, kinek kellene elhúznia a közéletből örökre fogalmak körül kakaskodva, megint csak egyetlen dologra jó, hogy mindent megtegyen azért, hogy még véletlenül se inogjon meg Orbán trónusa, mert Fletónak így a legkényelmesebb. De a látszatdemokrácia elleni látszatharc ékes példája a nagy parlamenti kivonulás (npk?) is, aminek a végén csak kiderült, hogy ezek a dékás jóemberek, akikre a választók mandátumokat bíztak, csak felveszik a fizetésüket, ha a munkát szabotálják is."
Béla333
"Rettenetesen nehéz eldönteni, hogy tényleg nem érti, miért kellene elhúznia a közéletből, vagy tényleg nincs más választása, hiszen nélküle nagyobb esély volna Orbánék elhajtására, az meg ugye kinek volna jó, mert neki nem, az biztos. Én inkább az utóbbira tenném a voksomat."
Béla333
"Olyan, mintha Gyurcsány minden lépése egyetlen célt szolgálna, hogy lejárassa az ellenzéket, ezt a feladatot pedig tökéletesen abszolválja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.