562 millió forint – szép pénz. Ennyit nyert uniós forrásokból a csengeri önkormányzat, hogy a hozzá tartozó Nagygécen pár dolgot felújíttasson, építtessen. Hogy miért érdekes ez? Hát mert ma került fel Orbán Viktor kormányfő honlapjára egy videó, amelyen az látható, hogy a miniszterelnök felkereste Bözsi nénit, Nagygéc amúgy ikonikus lakóját, és elbüszkélkedett például azzal, hogy ősszel fogja emelni még a nyugdíjakat. Nagygécen a legutóbbi híradások szerint Bözsi nénin kívül még öten laknak, a települést elmosta 1970-ben az árvíz. Egy szó mint száz, mindez nem volt akadálya annak, hogy Nagygécen van pár kicsinosított épület. A templomot (a Megmaradás Templomát) nemcsak felújították három-négy éve, de a 2013 augusztusa és 2014 vége között lezajlott projektben az EU pénzén lett még kilátótorony, aztán a Megmaradás Házát is felhúzták, őrtűz-oszlop és látogatóközpont is létesült. Erről tudósít Nagygéc honlapja és a Szabad Föld idei riportja is.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
NA TESSÉK MILYEN ELŐRELÁTÓAN OSZTOGAT! =))
bakegya
@RonaGyuri: a nagytermészet védelmére is kellett!!
Equus
ha nem lenne ennyire siralmas, azt mondanám: nevetséges. 500 milkóból egy vállalkozás jövője megalapzható lett volna... 500-ból? 10-ből is. Sok kétkezi munkát igénylő biogazdaságot, első osztályú termékkel, csak külföldre, vagy csak a Rózsadombra a patkányoknak, de megtérülő lenne, munkahelyet teremtene, megélhetést adna. Ezt a pénzt, ennek a töredékét is Cserdinek adták volna, Bogdán László 2 év alatt visszatermelta volna és azóta csak a hasznot hozná a mindenható államnak, de a Nemzettemető tezsvér szeret mulatni... így elmulatta ezt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.