Az Orbán-videó óta megy a harc, hogy ki vette el a 13. havit. Itt tartunk eddig. UTÁNANÉZÉS HELYETT SZ... KEVERÉS Orbán Viktor történelmi kísérletéről szombaton számoltunk be: a miniszterelnök egy '50-es éveket idéző mestervideóval jelentkezett, ahol Bözsi nénivel folytatott párbeszédet. Ebben a párbeszédben több dolog is elhangzott, ezek közül szép az is, ahogy Orbán egyes szám első személyben beszél arról, hogy akkor év végén emel-e nyugdíjat, vagy nem, de ami kiborította a bilit nem ez volt. Hanem az, hogy helyeselve tromfolt Bözsi néni azon nyugdíjra vonatkozó mondatára, miszerint: Jajj, hát a Gyurcsány mit csinált? Elvette a 13-at (...) De minek kell ő ide? Ó, Istenem! Néhány órával később Gyurcsány Ferenc, mivel megszólíttatva érezte magát, megszólalt. Facebook-posztjában azt írta, Bözsi néni téved, mert: ...a Gyurcsány-kormány teljes kormányzása alatt végig volt 13. havi nyugdíj (ami Bajnai kormányzása alatt szűnt meg). Orbán Viktor kormányzása alatt soha, egyetlen...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a Habonyék hazudnak az egy dolog,

de hogy az index.hu ezen még poénkodik is???

Mint ismert „Jajj, hát a Gyurcsány mit csinált? Elvette a 13-at ” volt hallható Orbán Bözsi-néni pas de deux-ában, amire a DK közleményben reagált, hogy nem ő, hanem a Bajnai. S ekkor jött a derék origo.hu: „nem Bözsi néni téved, hanem Gyurcsány Ferenc hazudik.”, aztán egy DK pontosítás, hogy nem úgy van.
Eddig nincs is semmi különös, csak a szokásos, de a derék index.hu „Akkora vihart kavart Bözsi néni, hogy a 13. havi nyugdíj adja a másikat
” címmel beszámolt a dologról, amihez odaírták: „Ha valamiben biztosak lehetünk, az az, hogy ennek itt és most nincs vége. Még az is elképzelhető, hogy újabb leágazásai lesznek a vitának”!
Az valahogy fel sem merült bennük, hogy esetleg talán-tán néhány kattintással ennek utána lehet ám nézni! Még a saját archívumukban is (csak fel kell „lapozni” a május 11.-i cikket, ahol ott áll, hogy Bajnai!)! =))
szaboria1
Orbán megint meghazudtolta ön magát mert nem javította ki Bözsi nénit több pénzt vett el tőle Ő már 1999.01.-től. Akkor 12% ott elcsalt az általuk is megszavazott nyugdíj emelésből.
Bözsi néni mára már magától kb 1,5 millió lett kivéve a zsebéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok