Magasabb béreket követelt a Parlamenti azonnali kérdésében a jobbikos Gyöngyösi Márton, Orbán Viktor szerint Brüsszeltől sem ezt, sem jobb mobilitást nem lehet elvárni, ezen csak a kormány dolgozik. Elmondta, a Fidesz-KDNP-ben sokan vannak, akik alulról küzdötték fel magukat, de kitartással és szorgalommal sikerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kitartás és szorgalom. E két fogalmat elég tágan lehet értelmezni, és persze az is kérdés, ki miben kitartó és szorgalmas, és az is kérdés, mire használja.
Ez esetben mondjuk elég látványos...
Béla333
"a kormánypártokban sokan vannak olyanok, akik "nem fönt kezdtük az életet", tudják, milyen az, ha a szorgalom és tehetség segítségével felemelkedik valaki. "

Ezt a nagyképű, hazug szöveget! A maffiafőnök filozófiája!
Börtönben a helyük, mindnek!
Macskaszem
Ne magával példálózzon Geci úr, mert 30 éve még nagyjából elég volt a tehetség és a szorgalom, sőt kifejezetten előnynek számított, ha valaki NEM kulákok, gazdagok gyereke volt. Na ez most pont fordítva van. Aki nem gazdag családba születik, annak lőttek. Ma rengeteg pénz kell ahhoz, hogy valaki diplomát szerezzen.
bakegya
ANYÁDÉK JÓL VANNAK???-VANNAK OLYANOK ...vastagbőr az van!!!-és egy és még jó néhány majiom is ülhet Deák-és Kossuth helyén!
quadrocopter
Tudok szotyihéjat köpködni, az nem elég - bazme-gye, Geci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.