Elhatárolódás helyett a Jobbik több fontos tisztségviselője is támogatja a fizikai erőszakkal fenyegetőző Szilágyi Györgyöt, sőt kifejezetten biztatják is arra, hogy – miként azt hétfőn a parlamentben Szilágyi megígérte – valóban „b.ssza nyakon" Dömötör Csaba államtitkárt. Az erőszaklicitbe Vona Gábor háttérembere, Faragó Tamás is beszállt, míg a Jobbik hatvani elnöke, Rákócziné Lózs Csilla már a miniszterelnök megveréséről álmodozik - írta a Pestisrácok. A Jobbik hatvani elnöke ezután sem bírta visszafogni magát, és később Vona Gábor videóját a következő szöveg kíséretében osztotta meg: Valaki nem verné már pofán Orbánt is??? Szem rebbenés (sic!) nélkül ennyi baromságot állítani, hogy ők mi mindent tettek értünk!! Igen tettek, nyomorba döntötték az országot. Na de ezt tökéletesen csinálták!!!

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem csak a jobbikosok, vannak még jó páran megtennék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Undorító posványba süllyedt a magyar politikusok többsége! Semmi másról nem szól a belpolitika, mint a folyamatos, pártok közötti csatározásokról... Versenyben kiabálják le egymás fejét, esnek neki egymásnak. Ha így haladunk, még annak a kevés szavazni szándékozó állampolgárnak is elmegy a kedve a voksolástól!
Eladott Ország
Kár hogy csak verbálisan tették. Mert például egy csomó arab országban meg olyan
törvények vannak, hogy levágják a tolvaj kezét. De ettől még a csúti cigány és díszcigánya Farkas Flóri még egészen jól van.
bakegya
Nem csodálkozom!-A JOBBIK FŐ PÜOLITIKAI PROGRAMJÁT IS LENYÚLTA-mint ahogy azt a sok-sok milliárdot is amit a mészárossal rejteget!D
Pálinkafőző Rézüst
@bakegya: meg a garancsi, gattyán, vajna, és még jónéhányan strómankodnak neki...
bakegya
@Pálinkafőző Rézüst: a Sziveket és még az összes többit is kihagytad akik besegítenek a FOCIALIZMUSA SIKERÉBE ILLIBERÁL!
Borsodi
Bár már látnánk is,egy kis előleget belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.