Főleg az iskolázatlanabbak hiszik el, hogy a kormányt érdekli az emberek véleménye, sokkal többen érzik a nemzeti konzultációt manipulációnak, az abszolút többséget zavarja az egész. Saját kutatással csekkoltuk le, ami nem derül ki a kormánypropaganda számaiból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mikor jön az, hogy a nem fideszes magyarok létezését is tagadni fogják. Ez a szarkupac azért áll még a lábán, mert szervilis, vakhitű, megvezetett, megfélemlíthető, avagy éppen önámító emberek hada életben tartja. Akik úgy vélik, a nemzeti színűre festett pusztítás, lopás, rablás rendben van, mert a nemzetiszín legitimálja a korrupciót. Akik úgy gondolják, hogy a magyar ember arról ismerszik meg, hogy állandóan ellenségekkel hadakozik. Akik hiszik és vallják, hogy korábbi évek és kormányok ballépései bárkit feljogosítanak mindenfajta erkölcsi­ emberi­ jogi norma felrúgására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
1,600 ezer bálvány imádó van a Fidesz szavazói között.
Ha szarevést is szerepelne a konzultáción azt is kitöltenék,mert a Orbán azt akarta.
F_Viktor
@Eladott Ország: Írod:
"Mikor jön az, hogy a nem fideszes magyarok létezését is tagadni fogják."

Létezését nem fogják letagadni, de már itt van az az idő, hogy a kormány szemében a nem fityeszes szavazók ugyanolyan nemzetellenségek, mint pl. "Brüsszel", Soros...
S ezt már nyíltan kommunikálják közpénzből, nyíltan uszítják a nyájat, nyíltan adják az erkölcsi nulláik tudtára, hogy irtható a nem fityesz módjára gondolkodó magyar ember.
Eladott Ország
@F_Viktor: Nincsen ti és mi. Csak Ők vannak és a mindenkin – tanárokon, újságírókon,
egészségügyi dolgozókon, diákokon, közmunkásokon, betegeken, egészségeseken, időseken,
fiatalokon, konzervatívokon és liberálisokon, hívőkön és ateistákon egyaránt – átgázoló hatalmi
arroganciájuk. Egy populista, maffiózó csürhe túszul ejtett mindenkit.
Eladott Ország
"A Fidesznél ez az irányvonal. A Tállai­-Kósa ­féle úton menetelve a dicső és ostoba
Magyarország felépítése. Még csak arra sincs igény, hogy a hazugságaikat képesek legyenek valahogy kimagyarázni. A vitaképtelenség már lassan amúgy is a Fidesz sajátja. A válaszadás helyetti korábbi ellentámadás mostanra értelmetlen hebegésbe megy át, de úgy néz ki, ez a párt számára vállalható irányvonal. A nép elbutítása megkezdődött, ennek eredménye pedig lassan a felszínre kerül. A láthatólag fogalmatlan pártkatonák toborzása megkezdődött. Ezen tagok pedig tökéletesek a Fidesz számára. Kizárt, hogy megkérdőjelezzék a párt bármely döntését is. A tisztelt házban parancsszóra fogják nyomni a helyes gombot, bármiféle agyalás nélkül. Sajnos ott tartunk, hogy a korrupció és a
tényleges munka nélkül szerzett jövedelem egyfajta norma lett odahaza. Ez már sajnos bőven túlmutat a vicc kategórián. Ha a Fidesz erre építi a jövőjét, az ország pedig további bizalmat szavaz nekik, akkor itt már nem csak az a kérdés, hogy mi lesz itt 4­-5 év múlva, hanem hogy mi lesz 10­-20 év múlva az országgal? A nemzeti elbutulás már régen megkezdődött, a kérdés csupán annyi, ki képes ezt megállítani?
F_Viktor
@Eladott Ország: Amiket írsz, az folyamatosan tapasztalható 2010 év vége óta, nincs benne semmi meglepő.
Amiről én írtam, az az új irányvonal, miszerint nyíltan uszítanak agresszióra a másképpen gondolkodók ellen.
Már folyamatosan napfényre is kerülnek az agresszív állatok tettei, akik megszólítva érzik magukat. S ez még csak a jéghegy csúcsa lehet.
Eladott Ország
@F_Viktor: Így igaz. A kérdés csupán annyi, ki képes ezt megállítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.