Valami nem stimmel a jogszabály sürgősségi elfogadásával: Semjén nem is volt itthon, amikor papíron a parlamentben ezt kezdeményezte. De mi lesz így az egész törvénnyel?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/03/higgyen-a-ti-joszandekotokban-akinek-ket-anyja-van/
Higgyen a ti jószándékotokban, akinek két anyja van. Igen, Semjénnek nem elég arcpirító az, amit néhány nap leforgása alatt, mindenféle előzetes konzultáció nélkül, fogalmatlan politikusaik révén előadtak, javaslatukat április 4­-én kivételes eljárásban akarják és fogják átnyomni az erkölcstelen, gerinctelen szavazógépezetükkel. Az időzítés kiváló, de ha esetleg eltekintünk a dátumtól, akkor sem kevésbé hányingerkeltő a lázas igyekezet. Semjén Zsolt, az ostoba, elvtelen álkeresztény valószínűleg úgy érezte, a Heineken vöröscsillagával és az önkényuralmi hagymázával nem csinált elég nagy hülyét magából, ezért lelkesen vállalta be, hogy a hazai és nemzetközi tiltakozás dacára magára vállalja a csakazértis küldetését. Az egészet pedig ráfogta a homályos, bármire ráfogható kormányzati érdekre, mintha
Semjén Zsoltnak bármilyen köze és beleszólása lehetne abba, hogy mit mond és cselekszik.
Közben április 4.-én Semjén Zsolt atomerőművet tervezett Teheránban de nekünk elfelejtett szólni, mivel egy seggel két lovat akart megülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Tobben látni vélték, hogy Soros kanyarította oda azt a fránya dátumot.
colibri
Mi lenne? Kukába vele! Remélem, a nemzetközi és hazai jogászok, érintettek és minden normális ember ki fogja kényszeríteni a meghátrálást. Ne, hogy már az idióta orbán-fidessnek legyen mindenben igaza!
lusta
Az eredeti dokumentumon, amit mindenki az aláírás előtt leellenőrzött még jó dátum szerepelt. Az aláírás előtt egy sorosbérenc aktakukac, most folyik a DNS vizsgálat, kicserélte az irományt és azon már rossz dátum szerepel. Az éber hatóság már a sarkában liheg ennek a sorosnyaloncnak.
coni
Utólag nem lehet módosítani az okiraton, Semjén már akkor hibázott amikor egy dátum nélküli okiratot aláírt. Strómanoknál szokták így csinálni amikor lemondatják a nevére íratott tételekről és utólag írják be a dátumot.
karma1
Bezzeg az NVI-ben a stopperoranal kell blokkolni, ha egy atlagpolgar nepszavazasi kezdemenyezest akar benyujtani. Ott nemcsak hogy a napi datum, de az atomora szerinti ezredmasodperc is komoly szerepet jatszik...
Ha kerhetnem, menjenek a jo kurva anyjukba, foleg azert, mert megprobaltak hulyenek nezni az embereket.
Akkor hogy is van? orban TENYLEG jogi vegzettsegu lenne??? Es akkor belenyul ekkora ziccerbe???
Vagy - jaj Istenem, a GONDOLAT megfogant bennem ! - csak nem o a legnagyobb Soros-berenc, aki raadasul csak egy kamu diplomat kapott, mint a ketsegeit felveto buvalb@szottkepu kovacs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.