A kaszinóberuházással és telekcserével kapcsolatos ügyben most lett ítélet másodfokon. Felmentették másodfokon a Sukoró-per két fővádlottját, értesült az Index. Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot hűtlen kezelés kísérletével vádolták, első fokon letöltendő börtönre ítélték őket, a Szegedi Ítélőtábla azonban mai döntésével felülírta az elsőfokú ítéletet, bűncselekmény hiányában hozott felmentő ítéletet. Az ügyész az első- és a másodrendű vádlott esetében fellebbezést jelentett be, így a döntés nem jogerős. Az ügyben tavaly szeptemberben hozott elsőfokú ítéletet a Szolnoki Törvényszék. Akkor négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatóját, 3 év 6 hónap börtönre ítélték Császy Zsoltot, az MNV volt értékesítési igazgatóját, V. Bálint ügyvédet pénzbüntetésre ítélték, viszont Markó Andreát, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát és F. Zsolt értékbecslőt felmentették.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Schiffer András éveken át folytatott aljas hecckampányt az előző kormány ellen Sukoró-ügyben, tökéletes összhangban a Fidesz érdekeivel. Ma másodfokon felmentették az ügy fővádlottjait: Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot. Mikor kér Schiffer András bocsánatot a rengeteg hazugságért, gyűlöletért, a tönkretett életekért?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@béla: béluka az istenit, hát váltsd le magad a szálcsát az 1 %-os pártoddal. Képes vagy rá?

Hát képtelen vagy megérteni, hogy nem tündérmeseországban laksz hanem egy olyan országban ahol a lehetőségek száma véges, úgyszólván erőteljesen korlátozott és csak a felhozatalból tudsz válogatni, abból kell összehozni egy választási győzelmet.

Nem megy a széthúzással. Én összefogok akár veled is ha a vajdát akarod leváltani.

De ha csak gyurcsányozol az nem vezet sehova. Akarommondani 5/3 fidsz győzelemhez.
Szókrakész
Miért is nem lepődtem meg?
Hogyan is történhetne meg, hogy a Gyurcsány éra alatt izraeliek "ingyen" Magyarországhoz jutnak és ezért még el is ítéljék őket?!?!?!
Béla333
@Peller Anikó: 21.56
Én jelenleg 3 megoldás közül választhatok:
1./ Ha az LMP marad a jelenlegi elveinél akkor rá szavazok,
2./ Ha megvalósulna a Juhász féle csapat a 2010 utáni pártokból, arra tudnék szavazni,
3./ Nem megyek el szavazni.

Talán mindenkinek az a jobb, ha az 1. vagy a 2-es pontot választom!
Neked miért nem jó az, ha valaki nem a Fideszre szavaz? Mit erőlködsz ezzel a Gyurcsánnyal?
Láthatnád ha lenne hozzá eszed és szemed, hogy neki csak az Orbán kell! Dehogy akarja ő leváltani, jól elvan ő ezzel az ál ellenzéki helyzettel. Még 10 évig fenyegeti Orbánt azzal, hogy majd bemutat valami dokumentumot, te meg végig izgalommal várod majd ezt!Ő nem leplezi le Orbánt, Orbánék meg nem buktatják le Gyurcsányt! Ez így egy nagy sz@r!

Akkor inkább az 1, vagy 2. pont!
hetöndöe
Illiberátorék is felvették a szopóálarcot Schiffer Elvtárs vezényletével.Qrbánnak már valószínűleg ráng a szája széle.:-)
bencemacska
@Szókrakész: tegnap, 22:02
Szerintem a "Gyurcsány éra alatt" az "izraeliek" csak másik földterületre akarták a meglevő birtokaikat cserélni! Ha "bővülni" akarnak, nem cserélnek, hanem vásárolnak!!!
Tudod kitől kapták az elcserélendő területeket? Hogy jutottak hozzá? Én nem tudom, de kíváncsi vagyok!
Nessy
Hát, akkoriban még nem volt divat "ajándékba" adni a földet, trafikot, céget, programot,médiát. Akkor még telket "cserélte" volna. De nem lett belőle semmi, ergo a szunyogok és a brekkancsok most is jó érzik magukat az eredeti helyükön, egészen addig, amig Vajna vagy Mészáros nem akar ott építeni kaszinót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.