Különös közlemény jelent meg a rendőrség honlapján. „Közös szolgálatot látott el Lőczi Milán r. törzsőrmester és Bácsfalvi Gyula mesztegnyői polgárőr 2017. május 11-én az esti órákban, amikor telefonhívást kaptak Gróf Sándor mezőőrtől, hogy a mesztegnyői Római Katolikus Templom udvaráról recsegő, ropogó hangok hallatszanak, valamint látott egy autót zölddel teli csomagtartóval távozni Szenyér település irányába. A körzeti megbízott és polgárőr társa azonnal a helyszínre sietett, majd a néhány perccel korábban Szenyér irányába elhajtó jármű után mentek. A személygépjárművet Szenyér településen megállították, a benne tartózkodókat igazoltatták. A férfiak a csomagtartóban található közel 20 kilogramm puspáng (sic!) ággal (a puszpáng, vagyis buxus egy örökzöld cserje – a szerk.) elszámolni nem tudtak, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az időközben a kiérkező megerősítő erővel – Balabos Balázs r. törzsőrmesterrel és Horváth Viktor r. főtözsőrmesterrel - előállították...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ja, a mesztegnyoi polgaror kb. egyenlo a volt onkentes rendorrel...
Es ahogy a felveteleket neztem, ez nem buxus, hanem valamilyen folians fenyofele, borokafele - akkor meg hol is a nagy balhe? Es meg lehetett tudni ebbol a rendkivul jol osszehangolt akciobol, hogy vegulis mire kellett ebbol ennyit lopniuk?
Megjegyzem: ha TENYLEG buxus lett volna (de nem az!), akkor az valoban igencsak huzos aru lenne, mert ez egy rendkivul lassan fejlodo soveny noveny, es nagyon sokat kell belelole egymas melle ultetni, hogy mutatos soveny legyen beloluk. Ha mondjuk ezt arra a celra loptak, hogy meggyokereztetik, es mar egy mukodo gyokerrel eladjak a piacon, akkor ezert mar szep arat lehet kaszalni, ha megvan az atvevo orgazda kertesz.
Ezek a rablok akkor legalabb egy kicsit dolgoznak is az aruval. (egy to itt 20+ dolcsi, ami kb 4000 forint, es egy egy meter hosszu sovenybe kell legalabb 8 darab, tehat 32 ezer forintnyi viragto...
Szoval, mi volt vele a celjuk, mert azt lenne jo igazan tudni?
Bástya Béla Elvtárs
Majd azt mondják, hogy önkéntesként takarították a templomudvart! Meglepetést akartak szerezni a plébános úrnak - ők mint ROMLOTT katolikusok!
Equus
sztem a keresztények istene sokallotta már a sövényt a plébánia kertjében és elrendelte a ritkítást, de a pogány önkéntes rendőr szemfülessége megakadályozta istent a tervének végrehajtatásában. Itt nyilván a Sátán szerepe sem elhanyagolható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.