A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást négy hernádkaki lakossal szemben.

A gyanúsítottak március 30-án 10 óra 30 perc körül a Hernád folyó felett átívelő mintegy 80 méter optikai kábelt a folyó mindkét partján álló oszlopról levágták és eltulajdonították. A bűncselekmény következtében a kábel pótlásáig 42 településen, közel 5000 háztartásban és a környező hivatalokban is szünetelt a telefon, az internet és a televízió-szolgáltatás.

Hernádkaki férfiak lopták el az internetet

A rendőrök azonosították, majd április 11-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves B. Józsefet, a 20 éves K. Istvánt és 15 éves társukat.

A bűncselekmény negyedik gyanúsítottját, a 18 éves B. Sándort április 28-án fogták el és hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A gyanúsítottak részletes beismerő vallomást tettek a nyomozóknak.

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
A barmok mit akartak kezdeni az optikai kábellel?
GeoCravker
@desiro: Valószínűleg későn, a levágása után jöttek rá, hogy a hajukra kenhetik. Anno a Margit körúton, amikor kábeleztek legalább háromszor szedték fel a fémvadászok a kábeleket. A végén néhány leleményes lakó ráírta, hogy üvegszálas kábel, fémet nem tartalmaz. Így végül sikerült a kábelezés.
Rockxy
Ká meg bé.
Védik csak a bűnözők személyiségi jogait.
karma1
@Rockxy: Hat azok vannak,... Kozben nem is tudtam, hogy ilyen nevu hernadi falu letezik... Hmmm
GeoCravker
@karma1: én sem, de megnéztem, mert azt hittem, hogy Hernádlak elírva. S nem.
www.hernadkak.hu/
karma1
@GeoCravker: Huu, koszi szepen,...:o))) AKkor most mar en is elmehetek nevvaltoztatast kerni Ganye Jolanrol Ganye Juliara, ugye?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.