A hónap egyik izgalmas bűnügyi híre: ítéletet hirdettek Koltai Róbert és Pogány Judit fia, Koltai P. Gábor ügyében. Véget ért egy több évig tartó rémálom, ami – ahogy az ilyenkor lenni szokott – az egész családot megrázta. Koltai az utolsó szó jogán elmondta: „Leírtam a sok szenvedést, nyomasztó élményt, milyen borzalmas eljárásban volt részem. Mármint hogyan rángattak ki két kicsi gyerekem mellől teljesen fölöslegesen, hogy miért kellett négy hónapig előzetes letartóztatásba kerülnöm. Filmes vagyok, nem bűnöző. Borzasztó szerencsés embernek tartom magam a családom, a szüleim miatt, akik végig velem voltak ebben a folyamatban. „ -írja a Ripost, a Bestre hivatkozva. A bűncselekményt, amivel a producert vádolták, nem tudták bizonyítani. Koltai kilenc vádlott-társából öten felfüggesztetett kaptak, négyet pedig felmentett az elsőfokú bíróság.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A ripost hosszú évek szégyenéről beszél. Most már csak az kérdés, kinek a szégyene az, hogy hosszú éveken át meghurcolnak valakit - és "természetesen" kikezdik a szüleit is -, majd mindezt betetőzve szerintük az ítélet ugyanazt jelenti, mint a felmentő ítélet.
Reméljük, nekik ez utóbbiban nem lesz részük, hogy egyszer s mindenkorra megtanulják, milyen nagy a különbség a kettő között.
quadrocopter
A mocskos gengszterjog áldozata, miközben egy tetves szarthzi Rogán, szabadlábon tollasodik legfőbb "ügyvédi" oltalom alatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.