Azt nem volt hajlandó elárulni, kiktől kapták a pártalapításhoz a pénzt, de kijelentette: nem a Fidesz ügynökei.

Nemrég jelentette be Puklis István, a tavalyi tanártüntetések egyik főszereplője, hogy jobboldali pártot alapít. 

A pártnak most már neve is van: Polgári Világ Párt – minderről a Magyar Nemzetnek adott interjúban számolt be Pukli. Mellette a Független Diákparlamentben tevékenykedő Kálovics Enikő is nyilatkozott, aki párttársa lesz a politikusi pályára lépő tanárnak.

Pukli a lapnak kijelentette, 

Mi a polgári gondolkodású szavazóknak szeretnénk alternatívát nyújtani. Kétszáz éve elindult egyfajta polgári gondolkodásmód Magyarországon, de maga a polgárosodás a rendszerváltás után is befejezetlen maradt, pedig ez lenne a felemelkedés alapja. Később pedig az ország ellen fordult az az egyetlen ember – Orbán Viktor – , akiben a polgári szavazók bíztak.

A párt alapszabályzatát pénteken hozzák nyilvánosságra, tízen alapították meg a pártot, hazai és nemzetközileg elismert szakértői gárda áll mögöttük, de azt egyelőre nem árulták el, hogy kik. 

Pukliék az interjúban arra sem akartak válaszolni, hogy honnan a pártalapításhoz szükséges pénz. 

Vannak kapcsolataink, vannak ígéreteink. (...) Vállalkozóktól. Velünk van egy jelentős tőke, amit az ügy szolgálatába tudunk állítani.

Azt ugyanakkor határozottan elutasította Pukli István, hogy ő a Fidesz ügynöke lenne. Támogatást csak onnan fogadnak el, amely legális forrásból jön – szögezte le. 

Azt is elmondta, nem fognak senkivel sem összefogni, a bizalmatlan szavazókra és a Fidesz szavazóira hajtanak, és az a lehetőség sem "játszik", hogy jövőre nem kerülnek be a Parlamentbe. 

Az is elhangzott, a paksi atomerőmű-bővítésre adandó orosz hitelből a számításaik szerint a fideszesek ezermilliárd forintot lophatnak majd el, ezt pedig nem szeretnék hagyni.

Kálovics Enikő arról is beszélt, hogy nekik kell lenniük a fénynek, mely nyugat felé vezeti az országot.

Ebben a játszmában le kell győznünk a pogány Koppányt, vagyis Orbán Viktort. A Polgári Világ Pártjának logójául egy nemzeti színű világítótornyot választott. Ez azt jelképezi, hogy Magyarországnak a fény útján kell elindulni, hogy felzárkózzunk a nyugati országokhoz.

Pukli István a Momentumot az MSZP és az SZDSZ örökösének nyilvánította az interjúban.

Mára a Momentumot baloldali, liberális véleményvezérek is a saját oldalukhoz sorolják, mi pedig tiszta szívből kívánunk sok sikert az SZDSZ és az MSZP örökségének újrafogalmazásához.

És mindezek mellett meghirdették a nők lázadása programot is.

(...) nemcsak az egészségügyben szeretnénk komoly változásokat, hanem meg kívánjuk hirdetni a nők lázadása programot is. Orbán Viktor múltkor azt mondta, hogy nem foglalkozik nőügyekkel, de ezt nagyon rosszul teszi, egy miniszterelnöknek nem szabadna ilyet kijelentenie. Arra kérjük a nőket, hogy vonják meg a Fidesztől a bizalmat és lázadjanak fel a nemzeti korrupció rendszere ellen. Ma a nők maguk sem hiszik el, hogy többre képesek, pedig nélkülük nincsen sikeres Magyarország.

(Címlapi kép: Youtube)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Hát leszakad a pofám Pukli tanár úr. persze, nem az enyémnek kellene leszakadni. Nekem még meg van a kockás ingem, szerencsére kemény a gerincem benne. Mivel vették rá a pálfordulásra, nem tudom, de nagyon meggyúrták az agyát ,az tuti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
Puklinak elgurult a gyógyszere. Remélem, van még kockás inge... vagy már azokat is kidobta?
Veleda
Hát leszakad a pofám Pukli tanár úr. persze, nem az enyémnek kellene leszakadni. Nekem még meg van a kockás ingem, szerencsére kemény a gerincem benne. Mivel vették rá a pálfordulásra, nem tudom, de nagyon meggyúrták az agyát ,az tuti.
Equus
@Veleda: van, aki kicsi pénzért, van, aki nagyobbért, de lefekszik...
nezelodo
@Veleda: Bizony lenyúlta a Tanítanék mozgalmat, hazavágta, ahogy kell. Ha valódi lázadó lett volna egy napig nem maradhatott volna igazgató az iskolájában. Simán beépített, vagy megzsarolt mollusca gerincű beépített ember volt.
papa.49
@nezelodo: Nálad a pont, a kampó feladata FORGÁCSOLNI AZ ELLENZÉKET, mert így biztosabb a fütyisz győzelme!!!
Veleda
@nezelodo: Van itt még egy etikai hiba is Pukli úrral kapcsolatban. Ha egyszer ő lemond az iskola igazgatói posztról, akkor nem ildomos a 3 jelentkezőt megbírálni és ócsárolni. A kinevezéshez már semmi köze nincsen, abban úgyis az EMMI dönt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.