Megdöbbentő adat: 2017 áprilisában mintegy 611 millió szál cigarettát adtak el Magyarországon. Ha ehhez a tengernyi mennyiséghez hozzáadjuk a vágott dohányt és a szivart, láthatod, hogy tetemes pénzt füstölnek el a magyarok. Nézd meg, mire költhetnéd ezt az összeget havonta!

Forrás: szinesvilag.com
Feltöltő: agibetter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qwertt
@agibetter: En sem, es nem sok esely van erre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agibetter
@Lavina: Gratulálok! Igen, ez nem volt túl jó ötlet a kitalálók részéről, ha ennyire gáz a boltok ellátottsága e-cigi tekintetében. Talán az volt a céljuk, hogy több dohányos találkozzon vele, nem tudom, viszont, ha nincs hozzá kellék, úgyse szoknak át rá, mert csak a macera van vele.
quadrocopter
@agibetter: Bánom is, hogy nem a sokkal ólcsóbb kenderre szoktam rá!
qwertt
@agibetter: Sajnos ez nagyon igaz. Eppen ezert kellene a helyzetet az allamnak megoldani, de a penz, az adobevetel miatt nem erdeke.
agibetter
@quadrocopter: :D És még otthon is lehetne termeszteni!
agibetter
@qwertt: Lehet az államra is várni, csak nem szerencsés. Olyat még nem hallottam, hogy valaki le akart szokni a cigiről és jött a TEK és gépfegyverrel kényszerítette, hogy ne tegye, mert kell az adóbevétel. :)
qwertt
@agibetter: En sem, es nem sok esely van erre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.