Munkatársaimmal nagy fába vágtuk a fejszénket, na jó, nem olyan nagyba, de azért volt vele munka. Egyetlen ember ugyanis talán nem is tudja összeszámolni, fejben tartani viszont semmiképp sem, hogy mekkora vagyont harácsolt össze eddig a miniszterelnök nyilvánvaló közelségében lévő oligarcha sereg. De még egy lelkes, de relatíve szerény létszámú csoport is csak viszonylag korlátozott részére képes koncentrálni, hiszen, mint az sejteni lehetett, minden képzeletet felülmúló tárgyi, anyagi és intézményes vagyonról van szó. Ebben a minikutatásban ezért pusztán pár olyan embert néztünk meg, akik szoros kapcsolatban vannak Orbánnal, és az elmúlt pár évben rakétaszerű teljesítménynövekedést értek el az állami szektor által milliárdokkal támogatva, teljes politikai hátszéllel. Az eredmények lenyűgözők, jó csemegézést kívánunk!

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Számomra szinte felfoghatatlan, vagyont harácsolt össze eddig a miniszterelnök nyilvánvaló közelségében lévő oligarcha sereg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@papa.49: Jól tetted! Osszad te is mindenfelé!
papa.49
@Manhattan: Pont ezért nyomtattam ki...
Elkezdjük a ,,beszélőt,,!!!
quadrocopter
Hogyan verték a taknyukat, amikor maffiaállamként minősítették a rezsimuralmat!
Csak ezt lehwet bizonyítani fehéren-feketén, mást nem!
Perwool
@nyanya001: Mert így valóban úgy lesz, hogy a jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz, ezzel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották…"
(Ady Endre, 1899.)
Perwool
Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...
Ady Endre írása, Nagyváradi Napló 1903. július 30.
JAJMÁR
Gratulálok a gráfokhoz, jól szemlélteti a helyzetet. A jéghegy csúcsát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.