A nemzetgazdasági miniszter szerint összesen 1849 buszt vehetnek a következő években a Volán-társaságok, és szinte majdnem mindegyiket magyar gyártótól. A következő két évben majdnem kétezer új buszt szerezhetnek be a Volán-társaságok a Nemzeti autóbuszgyártási cselekvési program keretében – mondta Varga Mihály a Magyar Időknek. A nemzetgazdasági miniszter szerint a Nemzeti Autóbusz Beszerzési Bizottság március 13-i ülésén elfogadta a Volán-társaságok járműbeszerzéseit lebonyolító Volán Buszpark Kft. hároméves tervét, amelyben összesen 1849 új busz vásárlása szerepel. A beszerzés fedezetét a nemzetgazdasági tárca biztosítja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Személy szerint szurkolok a magyar buszgyártóknak, de van egy apró probléma mindezzel. A közbeszerzés nem tartlamazhat olyan kitételt, hogy csak magyar gyártó indulhat rajta.
Pálinkafőző Rézüst
Majd most be vazze...Úgy, mint a többi (ál)projekt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.