Magyarországon még nincs szükség állapot, de igény lenne rá! Egy nappal azután, hogy Erdogan Törökországban meglépte a diktatúra beteljesítését, és meghatározatlan időre meghosszabbította a szükségállapot fenntartását, a fidesz-szócső, 888 oldalon megjelent a Magyarországra honosított változat első lépése.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért itt kicsit bonyolultabb a dolog kivitelezése, az kétségtelen hajtanak rá nagyon a fiúk, hogy legyen indok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@wagabund: mondjuk két rétinéger is elég egy falura-ha jól dolgoznak...ennek alapján felcsutkán joggal sétálgathat még ezer rendőr is!!!-SZOLGÁLNAK ÉS VÉDENEK!!!
Equus
@bakegya: kit szolgálnak és kit védenek, mitől, kiktől?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/22/tamadas-viszketo-tenyerek-okolbe-szorult-kezek-ver-takony-vedekezes-haboru/
Támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.
Az a határozott érzésem, hogy egy zombihadsereg foglalta el az országot. Mindegy, hogy a
miniszterek elnöke prédikál valahol, hogy sajtótájékoztatót tart valaki, tévéműsorban
nyilatkozik, vagy interjút ad, ugyanaz a pár mondat a teljes szókincsük. Mindig ugyanaz,
mindenkinek ugyanaz. A propagandamédia is kizárólag ezt a sablont használja és gyakorlatilag az is mindegy, hogy aktuálisan miről van szó, ez az előre legyártott gondolatsornak látszó mantra köszön vissza mindenhonnan. Soros­egyetem, Soros­hadsereg, Soros­bérencek, Brüsszel (soha nem Európai Unió, mindig Brüsszel), időnként Simicska. És újabban az erőszakossá váló ellenzék – akik természetesen egytől egyig Soros emberei ­, az országot kívülről és belülről ért támadás, viszkető tenyerek, ökölbe szorult kezek, vér, takony, védekezés, háború.
Eladott Ország
@Equus: Már csak ennyi telik tőlük, ezért tömörülnek falkába, csordába akár szombaton is, ezért ordítanak, vicsorognak, rázzák az öklüket. De amint egyedül maradnak, rettegnek. Ők azok, és még mindig pofátlanul, gátlástalanul a javunkat akarják. Ne adjuk oda nekik.
bakegya
@Equus: számomra nem kérdés.Elég régóta és elég alaposan tisztában vagyok vele kik ezek és mit intéznek maguknak ,ellenünre.
bakegya
Ki kellene herélni az összes képviselőt,aki igen gombot nyomott a felcsutkai maradona minden szükségletére beterjesztett disznóságra-hadseregünk sincs,de géppisztolyos faszkalapok terelgetik a NÉPET a villamoson és az aluljárókban.
De ha pisálni van szükséged-mehetsz a kapualjba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.