Nemcsak a lóláb lóg ki, a ló is. Gyurcsány Ferenc csúsztat, hangulatot kelt, hazudik. Nem kívánok "összefogósdival" szórakozni, üzengetéssel sem - mondja Botka László az atv.hu-nak kedden adott interjúban, azt állítva: a DK-s blogok alpáribb stílusban támadják a személyét, mint "a legalja Fidesz-média, a Pesti Srácok vagy a 888.hu". Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint '18-ban Gyurcsány közös listán nem, de egyéniben "akár indulhat is". Orbán rendszere kártyavárként omlik össze, ha az igazságszolgáltatásról 2018-ban lehullik a bilincs - állítja Botka László.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kedves Botka! Ön mennyivel különb a jelenlegi politikusoknál? Nem fog összes senkivel, csak egy vélemény lehet,ami az öné,mindenki hazudik, mindenki ellenség és bántja őt, akinek esetleg más a véleménye.
Elég hamar eljutott a "nyomják Krahácsot" szintre!
Nem kötelező senkivel sem tárgyalni, de akkor ne tessen nyaff-nyaffolni, ha max. egy frakció lesz a parlamentben az MSZP. Igaz, a fizetés meglesz, a többi meg nem lényeges.
Tudja, nem én vagyok az egyetlen, aki azon töpreng, hogy van egyáltalán olyan valaki, akire szavazni lehetne? Aki nem szelektál,nem diszkriminál, nem kinyilatkoztat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@terlasz: (00:19) azzal egyetértek, hogy "Botka nagyot fog koppanni". Legyen úgy!
Eladott Ország
@Cefi: Szép nyugdíjas kora lesz Botkának. Nem kell a fogához vernie a garast.
JAJMÁR
@bencemacska: Az ellenzéki oldal egyénjeit ,"cseppjeit" vegyük most egésznek, nem veszhetünk el mindig a személyes, piti kis részletekben.
A szándékosan bedobott koncra ráharapó, destruktív szemlélet szétzúzza ezt az "egészet", én itt látom a kudarc fő okát. Még ha egy-egy ezek után szavaz is. az egész szétesik.

"Aki azt mondja, lehetetlen megcsinálni, legalább ne zavarja azt, aki csinálja."

kínai közmondás

(Nem haragból - bár felmérgesedtem -, hanem ébresztésnek írtam! Személyében senkit sem akarok megbántani, mert tudom, hogy mindenki a saját útját tartja helyesnek.)
terlasz
@karma1: tegnap, 10:50
Nagyon jól látod! A megfáradt magyar az esetek többségében inkább lusta.
karma1
@terlasz: A lustasag emberi gyarlosag, mindenkiben benne van, es kell is, mert ez az embernek az igenye arra, hogy a szervezetenek legyen ideje regeneralodni... Es megertek en mindenkit, aki hetente hat es fel napot dolgozik, megis alig tudja magat eltartani, akkor mar nincs arra ereje, hogy potrohos ingyenelo politikusok marhasagaira figyeljen.
Kozben mar ugy latom, hogy orban azert csinalja ilyen nyiltan a korrupciot, lopast, meszaros helyzetbehozasat, hogy megmutassa, "latjatok, ennyi, en ezt megtehetem mert en talaltam ki ezt a modot, torvenyt hoztam rola, nem tudtok velem mit kezdeni. Az emberek ertelmesek, minek mennenek fejjel a falnak, ha ennyire eluraltak mindent? Ha nem lesz osszefogas, es legalabb az utolso pillanatban nem tudjak ezt a tespedo reteget megszolitani az ellenzekiek, akkor kesz lesz Magyarorszag, 2020-ban biztos... Amit nagyon sajnalnek, ha igy lenne,...:o(((
terlasz
@karma1: Egyetértek Veled csak a lustaság fogalmát másképp definiálnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.