A rendőrség keresi azt a két férfit, akik Budapest VI. kerületben, a Nyugati téren megrongáltak egy villamost és több személyt bántalmaztak.

Az ismeretlen tettesek először egy Combinoban tettek kárt, majd a vezetőjét bántalmazták. Ezután az egyik Teréz körúti gyorsétterem előtt be akartak szállni egy taxiba, de a sofőr látta, hogy mit csináltak előtte, ezért nem vállalta a fuvart. Ekkor a férfiak a taxist is verni kezdték, és azokat a járókelőket is, akik a segítségére siettek.

Az egyik elkövető 190 centiméter magas, vajszínű hosszú ujjú felsőt és fekete rövidnadrágot viselt.

A másik elkövető kopasz, szürke színű hosszú ujjú felsőt és farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Húha! Támadtak a bevándorlók, meg a migránsok!? )
Yoda69
Kubatov elvtarsat kell kerdezni. Az ilyen kopasz allatok az o alkalmazasaban allnak.
bakegya
Ne nézz hátra ,jön a "farkas"-t nem csakkk játszanak,komolyan is gondolják,de ezeket valahogy sose érik utol a mi sintéreink,pedig naponta jöhetnek szembe velünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.