Mészáros Lőrinc családi hálózata közel 20 százalékos profitrátával dolgozott 2016-ban az építőiparban, miközben például a hazai piacon politika-függetlenként kezelt KÉSZ Építő Zrt.-nél ez az arány 2,5 százalékos volt – derül ki a Heti Válasz cikkéből, ami alapján jól látszik, hogy a kormányközeli építőipari cégek iszonyatosan túlárazott közbeszerzéseken gazdagodtak tavaly. A cikkből kiderül, hogy a legnagyobb bevétel-arányos nyereségrátával 2016-ban Szijj László cége, a Duna Aszfalt dolgozott, ugyanis 32,49 milliárdos árbevétel mellett 11,11 milliárdos profitot termelt, ami 34,2 százalékos profitrátát jelent.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
HAJRÁ MAGYAROK...támogassátok MÉSZÁROS LŐRINC BARÁTOT...nehogy éhen vesszen!!!
Eladott Ország
Mészáros Lőrinc cégeinél egy munkavállalóra 58 millió forint árbevétel jut, ami közepes vállalkozásoknál kiváló mutató. A társaságoknál az előző évihez képest tavaly majdnem megduplázott árbevétel ellenére a 685 alkalmazott nincs elkényeztetve, az átlagfizetés havi bruttó 229 ezer forint volt tavaly, ami igencsak elmarad a versenyszféra 263 ezres országos mutatójától. Az ágazati megoszlás persze árnyalhatná a különbséget a beszámoló szerint, de az a helyzet, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltségeit nehéz már kategorizálni.
Ezektől a szarháziaktól várhatjuk, az európai szintű bérfelzárkóztatást.
magyarkozosseg.net/orban-szerint-nem-lehet-brusszeltol-varni-a-beremelest-vona-valaszul-lekommunistazta/
Orbán szerint nem lehet Brüsszeltől várni a béremelést. Akkor ki a megváltó Jóistentől, te szarházi mocsok csúti cigány?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.