Az ember, aki ellen az egész világ összeesküdött. A magyar miniszterelnöknél kevesen voltak gyorsabban és alaposabban tisztában azzal, hogy a CEU-törvénnyel túllőtt a célon. Mindössze az amerikai diplomáciát akarta a sarokba térdepeltetni, erre már a legelső CEU-párti tüntetésnél, a törvény beterjesztése után attól kellett tartania, hogy utcai lázadás tör ki, hogy megfosszák a hatalmától. Hogy Orbán emiatt aggódott, arra az utal, hogy az első CEU-s demonstráció alatt Rogán és Pintér miniszterek vasárnap délután öttől éjjel kettőig ültek az ORFK központjában várva, hogy történik valami. Rogán Teve utca félnapjáról onnan tudunk, hogy a jobbikos Mirkóczki képviselő érdeklődött ezzel a kérdéssel (pdf) a Miniszterelnöki Kabinetirodán, ahonnan egyenes választ nem kapott, de Dömötör államtitkár - úgyis mint Rogán helyettese - egyáltalán nem cáfolta, sőt, tagadni sem próbálta (pdf), hogy közvetlen főnöke a rendőrségen töltött egy fél vasárnapot. Pintér esetében ez még magyarázható...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A tüntetők büszkék lehetnek: egy teljes kormány követte az eseményeket, és várta a fejleményeket lélegzetvisszafojtva." Tudtam, hogy gyáva szar, de, hogy ennyire féljen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
SZÁNALMAS ,hogy ilyen büdösbogarakkal kell egy levegőt szívni-nem elég hogy szétlopják az országot,megosztják a lakósságot és uszítanak a nyomorult nélkülöző népek ellen,s akkor még azt is lesik mikor csapjanak le a sintér sintéreivel?-
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Először is, elég a Des! (mosolyog) És sajnos, igazad van, orbán rögtön kihasználná a lehetőséget, hogy bevezesse a szükségállapotot. De már annyira szeretném, hogy történjen valami! Hát sose szabadulunk meg ettől a parazita bandától?!
dr. prédikátor
Fostok szopkin??? nyugi még be is fogtok szarni!!!GECIK!!!
Eladott Ország
@Greg: A csúti cigány Brüsszelben gazsulál, tövig nyal és tartja a markát, majd hazajön és teli torokból uszít Brüsszel ellen. Miközben egy olyan munkaalapú porfészekké züllesztette az országot, ahol a legmagasabb áfa mellett pofátlanul alacsonyak a bérek, de legalább magasak az árak és ahol kisvasútban, üveghídban, űrközpontban, térkőben, Makovecz ­rémálmokban és mangalicatelepekben rohad a disznószaros magyar jövő.
bakegya
@Eladott Ország: ...és még a szabadidőnket se tölthetjük már a MAGYAROK TENGERÉNÉL-az idén Révfülöpöt néztem ki -gondoltuk a kempingben még a kutyánkat se utálják ki-azzal fogadott egy helyi ismerős,hogy ezt a kempinget isa megvette a MKÉSZÁROS AZ ORBÁNNALK,ÉS MÁR BŐVÍTIK IS AZ EGYETLEN KB MÉG A KACSAJTOSIAK KEDVELT SZABADSTRANDJÁVAL-A KŐ FIDESS-ES ÖNKOÖRMÁNYZAT ELADTA A HORGÁSZOK EGYETLEN SZABAD PARTSZAKASZÁT IS-ide se megyünk!!!-Nézem KESZTHELYT,hát az is az orbán pereputty érdekeltségeivel van tele-Oda se megyünk.
SZÜKSÉG ÁLLAPOT VAN ITT MÁR AZ ORBÁN MAFFIÓZÓK HATALOMRA SEGGÍTÉSE ÓTA@Desischado: nem vagy egyedül.
Eladott Ország
@bakegya: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/horseshoes-362177_960_720.jpg
Ahol turulok köröznek a viskók fölött és a hangszórókból mozgalmi dalok szólnak
Ha egy országba naponta bele lehet rúgni, mi a francért ne tennék? Belénk rúgnak, leköpnek, kiröhögnek, aztán diliházba csuknak és megdöglünk. Ahogy kell. Ameddig tűrjük.
Ez a banda csak az erőből ér és amit elloptak el kell venni tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.