Az ember, aki ellen az egész világ összeesküdött. A magyar miniszterelnöknél kevesen voltak gyorsabban és alaposabban tisztában azzal, hogy a CEU-törvénnyel túllőtt a célon. Mindössze az amerikai diplomáciát akarta a sarokba térdepeltetni, erre már a legelső CEU-párti tüntetésnél, a törvény beterjesztése után attól kellett tartania, hogy utcai lázadás tör ki, hogy megfosszák a hatalmától. Hogy Orbán emiatt aggódott, arra az utal, hogy az első CEU-s demonstráció alatt Rogán és Pintér miniszterek vasárnap délután öttől éjjel kettőig ültek az ORFK központjában várva, hogy történik valami. Rogán Teve utca félnapjáról onnan tudunk, hogy a jobbikos Mirkóczki képviselő érdeklődött ezzel a kérdéssel (pdf) a Miniszterelnöki Kabinetirodán, ahonnan egyenes választ nem kapott, de Dömötör államtitkár - úgyis mint Rogán helyettese - egyáltalán nem cáfolta, sőt, tagadni sem próbálta (pdf), hogy közvetlen főnöke a rendőrségen töltött egy fél vasárnapot. Pintér esetében ez még magyarázható...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"A tüntetők büszkék lehetnek: egy teljes kormány követte az eseményeket, és várta a fejleményeket lélegzetvisszafojtva." Tudtam, hogy gyáva szar, de, hogy ennyire féljen?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
"A tüntetők büszkék lehetnek: egy teljes kormány követte az eseményeket, és várta a fejleményeket lélegzetvisszafojtva." Tudtam, hogy gyáva szar, de, hogy ennyire féljen?
grincss
Az az érzésem, h nem alaptalan a félelme
Ami késik, ...
Equus
@nevemnick: :D nem illik a felcsúti törpét ijesztgetni ezzel a névvel... :)
quadrocopter
Jó, alapos írás és logikus következtetései vannak!
A Genyó piszkosul félti a hatalmat, mert ha elcsúsznak, akkor végük van, mint a jólétnek!
Remélhetően szó szerint is!
Rogán meg helikopterre is függeszthető, hogy stílszerű legyen a móka!
Pálinkafőző Rézüst
Ősszel ki fogja provokálni... Csinál egy Erdogán féle önpuccsot...
papa.49
Ne félj hazugovics eljön az az idő is, és remélem NEM LESZEL SZERENCSÉSEBB, MINT A CSAU. VOLT!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Sámannus: a börsi reptéren van a helikoffere, állandó 0-24 órás felszállási engedéllyel. Az ukrán elnökhelyettesé volt a gép.
a helység kalapácsa
Ami késik, nem múlik.
Jó lesz az jövő áprilisban is.
F_Viktor
Nem biztos, hogy beszart a G. inkabb keszen allt, hogy barmikor beavatkozhasson a hatalma megtartasaert.
Desischado
Sajnos, nem tört ki semmi, de remélem, előbb utóbb besokallnak az emberek! bár kiváncsi vagyok rá, hogy minek kell még ehhez történnie. Az pedig nem újdonság, hogy egy gyáva féreg, mindig is az volt.
Pálinkafőző Rézüst
@Desischado: Desi, az nem lenne jó...Ha nem tudják végig vinni! Utána évekig szükségállapot! Ártatlanok eztével való eltávolítása...Erdogán féle módszerek módszeres alkalmazása! És lehet, hogy megcsinálja a kis hernyák az erdogán féle módszert...
Eladott Ország
Nagyon tanult és okos politikai elemzők és egyéb szakik (Lánczi és tahói) viszonylag rendszeresen elmondják, hogy nem szabad azzal fenyegetőzni, hogy elszámoltatás lesz, mert az káros. Egyrészt a mostaniak (és az őket megelőzők, mert soha ne feledjük el, hogy súlyos és kölcsönös megállapodások eredménye az, ahol most tartunk) még a mostaninál is aljasabb húzásokra vetemednek, hogy ne bukjanak ki a védett pozíciójukból, másrészt akkor mindenki, aki be akart lépni a politikai porondra, visszaretten, mert ott fog lógni a feje felett a fenyegetés, hogy megütheti a bokáját. Szerintem sem szabad ezzel fenyegetőzni. Meg kell csinálni. Másként soha a büdös életben nem lesz ennek vége, mert az egymást követő kormányok továbbadják a fertőzést. Meg kell szakítani ezt a láncot. Hogy ez bekövetkezhessen, a gondolkodásunknak kell megváltoznia. Egyenként, koponyánként, agyanként. Külön ­külön meg kell értenie mindenkinek, hogy pontosan mi történik. Fel kell fogni, hogy a korrupció: bűn. A lopás: bűn. A hazugság: bűn. Nincs bocsánatos korrupció. Nincs olyan, hogy elnézünk valamit, mert hiszen a másik is ezt csinálta és máshol is ez van. Nem, nem ez van.
Eladott Ország
Régóta érzem, hogy ennek a mi emberünknek kicsi már az itthoni pálya – jelentősebb
formátum, sokkal többre hivatott ő annál, mint hogy rendesen ki tudja futni magát a magyar
ugaron. Meg nem is csak ez… nem… inkább hogy készen vagyunk már mi itt: ahogyan ugye
bizonyos Madách drámaszerző írta egyik, régebben viszonylag ismert dolgozatában, az első
színben – „Be van fejezve a nagy mű, igen. / A gép forog, az alkotó pihen. / Év­milliókig eljár
tengelyén, / Míg egy kerékfogát újítni kell.” Csak hadd írjam még ide, hol, milyen körülmények között játszódik a jelenet, hangsúlytalanul, igazán magam sem tudom, miért: „A mennyekben. Az Úr dicstől környezetten trónján. Angyalok serege térden. A négy főangyal a trón mellett áll. Nagy fényesség.” Ejjjj… Szóval: szerencsétlen Európa dolgai rosszul mennek, az öreg kontinens végveszélyben tántorog, de még a tántorgás iránya is rossz – szerencsére azonban van lehetőség megreformálni és „újra naggyá tenni”. Nincs más teendő, mint jól figyelni minket, és mindent szigorúan úgy csinálni, ahogyan a Főkormányzó Úrnak vartyogni méltóztatik.Európa kudarcaiban pedig sajnálatosan vaskosan van benne a kis nagybeteg, a
betonkemény brüsszeli odamondogató, akinek vezényletével, engedélyével és tudtával korábban sosem látott mértékben folyik az „öreg hölgy” gátlástalan lehúzása, markecolása, a csalárd módon megszerzett, hihetetlen vagyonok, mindannyiunk pénzének eltüntetése és felélése… Végeredmény: vádlott álljon fel!
Nessy
Úgy látszik az ellenzéki tüntetők nem a foci huligánokra építettek, hanem a diákokra, oktatókra, egészségügyre, értelmes civilekre! Nem a CÖF-re!! Nem verték szét a belvárost, mint a mostanság szentté avatott vandálok! A rendőröket sem verték, pedig voltak jó páran! Úgy őrizték az üres parlamentet, hogy öröm volt nézni! Aztán mikor hazafelé rájuk köszönt az ember, hogy "szép estét", se köpni, se nyelni nem tudtak Pedig Isten bizony nem gúnyolódtam, őszintén gondoltam!
Pedig milyen jó lenne a Kúria ítélete nélkül is börtönbe csukni, akit akarnak.
Greg
@Eladott Ország: Ez a csúti kurta nem veszi azt sem észre, hogy az uniós országok képviselői már kerülik a társaságát mint egy leprást. Nem állnak vele szóba és csak lesajnálóan nyilatkoznak róla. PERSONA NON GRATA lett szinte mindenhol. Egyrészt a tahósága okán, másrészt az unió elárulása okán. Az is előfordulhat, hogy a nagy Putyin barátság következménye az lesz, hogy a NATO-ból és az EU-ból egyszerre rugnak ki bennünket.
Macskaszem
Az a helyzet, hogy a Fradi balközép keménymag, a kigyúrt, kopasz kétajtós szekrények és a 2006-os békés kukaborogató és székházgyujtogató csürhe is a Kubatov csapatban játszik. Az ellenzéknek nincs ilyen különítménye, úgyhogy, ha eldurvulnak az események, az kizárólag orbán megrendelésére fog megtörténni.
bakegya
SZÁNALMAS ,hogy ilyen büdösbogarakkal kell egy levegőt szívni-nem elég hogy szétlopják az országot,megosztják a lakósságot és uszítanak a nyomorult nélkülöző népek ellen,s akkor még azt is lesik mikor csapjanak le a sintér sintéreivel?-
Desischado
@Pálinkafőző Rézüst: Először is, elég a Des! (mosolyog) És sajnos, igazad van, orbán rögtön kihasználná a lehetőséget, hogy bevezesse a szükségállapotot. De már annyira szeretném, hogy történjen valami! Hát sose szabadulunk meg ettől a parazita bandától?!
dr. prédikátor
Fostok szopkin??? nyugi még be is fogtok szarni!!!GECIK!!!
Eladott Ország
@Greg: A csúti cigány Brüsszelben gazsulál, tövig nyal és tartja a markát, majd hazajön és teli torokból uszít Brüsszel ellen. Miközben egy olyan munkaalapú porfészekké züllesztette az országot, ahol a legmagasabb áfa mellett pofátlanul alacsonyak a bérek, de legalább magasak az árak és ahol kisvasútban, üveghídban, űrközpontban, térkőben, Makovecz ­rémálmokban és mangalicatelepekben rohad a disznószaros magyar jövő.
bakegya
@Eladott Ország: ...és még a szabadidőnket se tölthetjük már a MAGYAROK TENGERÉNÉL-az idén Révfülöpöt néztem ki -gondoltuk a kempingben még a kutyánkat se utálják ki-azzal fogadott egy helyi ismerős,hogy ezt a kempinget isa megvette a MKÉSZÁROS AZ ORBÁNNALK,ÉS MÁR BŐVÍTIK IS AZ EGYETLEN KB MÉG A KACSAJTOSIAK KEDVELT SZABADSTRANDJÁVAL-A KŐ FIDESS-ES ÖNKOÖRMÁNYZAT ELADTA A HORGÁSZOK EGYETLEN SZABAD PARTSZAKASZÁT IS-ide se megyünk!!!-Nézem KESZTHELYT,hát az is az orbán pereputty érdekeltségeivel van tele-Oda se megyünk.
SZÜKSÉG ÁLLAPOT VAN ITT MÁR AZ ORBÁN MAFFIÓZÓK HATALOMRA SEGGÍTÉSE ÓTA@Desischado: nem vagy egyedül.
Eladott Ország
@bakegya: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/horseshoes-362177_960_720.jpg
Ahol turulok köröznek a viskók fölött és a hangszórókból mozgalmi dalok szólnak
Ha egy országba naponta bele lehet rúgni, mi a francért ne tennék? Belénk rúgnak, leköpnek, kiröhögnek, aztán diliházba csuknak és megdöglünk. Ahogy kell. Ameddig tűrjük.
Ez a banda csak az erőből ér és amit elloptak el kell venni tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.