Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető szerint „Teljesen felesleges egy ilyen külső, piócaszerű céget ráengedni ezekre a társaságokra, miközben a dolgozóiknak alacsony a fizetésük, miközben veszteségben vannak az önkormányzati közszolgáltatók” Nem meglepetés, hogy ilyen kormányzati háttérrel a Hunguard rekordnyereséget ért el, a tulajdonosok 253 millió forint osztalékot vettek fel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
„Én azt tudtam, fogalmazzunk így, hogy a bizottságot arról tájékoztatták, hogy a formálisan azoknak a jogszabályoknak, amik ma az auditáláshoz szükségesek, azoknak megfelel, hiszen van tényleges tulajdonosi nyilatkozat, tehát, hogy ki áll az offshore-háttér mögött. Ezzel kapcsolatosan van egy ténylegességi tulajdonosi nyilatkozat, amit az Alkotmányvédelmi Hivatal erről tájékoztatott minket, azt nem, hogy ki áll, hiszen ez nem feladatuk. De hogy ennek megfelel, azt tudtuk, de hogy azóta teljesen megszűnt az offshore háttér, erről nem volt tudomásunk”.
Lefordítaná nekem ezt valaki magyarra? Egyébként nem értem mit akart mondani Molnár Zsolt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.