Gyakorlatilag semelyik fő funkcióját nem látja el az NHKV több mint egy évvel az indulás után. És ha ez nem lenne elég baj, hamarosan visszatérhet a napirendre a hulladéktörvény rettegett módosítása is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ugye még nincs lemeccselve kiviszi el a bótot, ez a legnagyobb baj!!!
Minek nyúl hozzá bármihez ez a kontár fütyisz ha tökhülye hozzá???
A pénzért semmi egyébért!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Nem tartozik szorosan a témához, de most kaptam meg a kéményseprői felhivást, hogy a cégemnek a székhelyén kötelező az évenkénti ellenőrzés (ugye ez a lakosságnak ma már ingyen van). Régen fizettem 2 kéményért (melyből 1 használaton kivüli, tartalék) 5.280 Ft-ot, ez most 20.574 Ft-ra jön ki.
Egyszerüen felrobbanok, hogy mi a francot talál még ki ez a "vállalkozóbarát" kormány?!
És nem jönnek ám maguktól, hanem még meg is kell "rendelnem"!!
Clavigo
Jóóóóóó van ez így...oszt jó napot.
colibri
Fulladjon bele a fidesskormány a saját maga kreálta kukakáoszába. Az lenne a minimum, hogy ameddig nem képesek számlázni, vállalják át a díjat! A lakosság nem tehet róla, hogy a kontárok 1 év alatt sem bírták a káoszt megoldani!
papa.49
@eszegfu: Be kell falazni a füstcső csatlakozásnál, itt nálunk a szomszéddal kiszedette a kéményseprő a kandalló füstcsövét mert nem találta megfelelőnek a kéményt, az igaz hogy van gázkazánjuk, meg ez már április elején volt...
Szerintem ha a kéménynek nincs csatlakozása a helyiségekben nem követelhet érte pénzt...
eszegfu
@papa.49: Persze "befalazhatnám" a használaton kivüli kéményt, viszont a lakhatási engedélyt csak 2 kémény megléte esetén kaptuk meg, tehát vagy az egyik, vagy a másik "szerv" büntethet. Most azért megpróbálom "kivédeni" az ötleteddel, hogy "nincs csatlakozása", akkor mit "vizsgál"... meg ha nekem kell megrendelni, akkor csak 1-gyet vizsgáltatok meg.
papa.49
@eszegfu: Egy próbát megér...
A többit priviben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.