Majdnem azt írtam, hogy akkorát a kommunisták sem tudtak hazudni, mint Semjén Zsolt, csak hát az a helyzet, hogy de – a kommunisták tudtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért a Zsótinak se sok bepótolnivalója van a komcsikhoz képest. Nagyon igyekszik (és nem eredménytelenül) legalább döntetlenre hozni a meccset.
eszegfu
Nem lehet mondani, hogy az elmult 7 év alatt süllyedt ennyire az e.ü. ellátás, bőven benne van minden ezt megelőző kormány... ezt értem az intézmények állagára, a müszerezettségére. De ez nem mentség arra, hogy ma már nincs kesztyü, olló, kötöző, vagy gyógyszer, étkezés, orvos, ápoló, stb., tehát ezek hiánya miatt a jelenlegi kormányzat hibáztatható, mert valahogy elfelejtik a sorrendet!
Aztán, mintha nem is M.o-n élnének, a valóságtól elrugaszkodott, ill. eleve elcseszett dolgok...Felujitják a Zeneakadémiát és hangszereit, de azon nem gyakorolhatnak a növendékek + tanárok, bevezették a mindennapi testnevelést az iskolákban, csakhogy nincsenek tornatermek, a leujabb igazán "remek" terv az iskolai lövészet bevezetése, vagy a határvadász képzés közmunkásokból"... Semjén és Kövér urak – mondanak. Azt mondják, hogy a világszínvonalú magyar egészségügy kimagasló teljesítményére már külföldön is felfigyeltek..." és akkor röhögés nélkül ezt tolják elénk!:(
Nessy
Szeretnék egy két dolgot cáfolni. 1957-ben kezdtem még kisnővérként érettségi után. ( Nem voltam akkoriban méltó az egyetemre).
Ekkora káosz, ilyen "nyomor" nem volt a kórházban. A beteg nem vihette be a gyógyszereit, nehogy többet,vagy mást vegyen be, mint amit az orvos felírt. Ehető kaja volt. Lehet, hogy nem a legújabb szikével operáltak, de a műtét sikeres volt, és a fertőzések ritkák voltak.
1959-ben új rendelőt kapott Óbuda, akkor már ott dolgoztam. és még mindig van egy két műszer, ami akkor ujdonság volt.
A 1980-s években nagyon komoly fejlesztések voltak az egészségügy terén. Sok intézményben azok a berendezések működnek még ma is. A fizetés akkor is a bányabéka alatt volt, de azért akkoriban még létezett a hivatás tudat. Aztán később, már közgazdászként 2006-ig tapasztaltam a finanszírozás anomáliáit, amik mára katasztrofális méreteket öltöttek. Ameddig az, meg a tvk marad, addig csak romlani fog a helyzet, még ha szenttűl kukorékol is pártunk és kormányunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.