Áll a bál Rákospalotán, a DK-s polgármester korrupciót gyanít, a fideszesek pár ellenzékivel fegyelmi eljárást kezdeményeztek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Tehát azt kell felfüggeszteni és megvizsgálni, aki túlárazottnak talál egy közbeszerzést. Pedig inkbb azt a korrupciógyanút kellene felülvizsgálni. Az MSZP meg ebben egy követ fúj a Fidesszel, hát az a gyanú is kezd beigazolódni, hogy az emeszpések összeszűrik a levet a Fidesszel. Sz@r lesz itt, nem kormányváltás. :(
bencemacska
@nemkati: ma, 12:11
Az MSZP felszólította az MSZP-s csajt, hogy hagyja abba a fidesszel való kooperációt!
bencemacska
"Az MSZP később közleményt adott ki, amely szerint fegyelmi eljárás indul Móricz Eszter kizárására. "A Fidesszel nincs semmilyen együttműködés semmilyen szinten és semmilyen módon – ez az MSZP politikájának egyik legfontosabb alapvetése. Az MSZP ezért elhatárolódik XV. kerületi képviselője, Móricz Eszter eljárásától, és felszólítja, hogy vonja vissza a Fidesszel közös akcióját" - írta a párt."
A Jobbikos képviselő már korábban közleményt adott ki:
"A jobbikos Bodó Miklós szintén délután kiadott egy közleményt, miszerint "nem hajlandó részt venni a politikai cicaharcban, ami a Fidesz és a baloldali koalíciós partnerei között zajlik, és mindkét oldallal való összemosást határozottan elutasítjuk". A képviselő így nem fog részt venni a vizsgálóbizottság munkájában. Azt nem írta, hogy akkor mégis hogy került a neve a javaslatra korábban".
quadrocopter
Marakpodjatok csak alkalmatlan balfaszok, a Genyó beszarik a röhögéstől!
papa.49
Hát például ezért se hiszek az mszp. nek fikarcnyit sem!!!
Ezt a spinét már régen ki kellett volna zárni,oszt. jónapot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.