A DK kéri a baloldali pártok vezetőit, hogy hozzák nyilvánosságra családtagjaik vagyonnyilatkozatait - A Demokratikus Koalíció levélben kéri fel a baloldali pártok vezetőit, hogy ne csak a saját, hanem közvetlen hozzátartozóik, köztük gyermekeik vagyonnyilatkozatát is hozzák nyilvánosságra. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos...közel nem tünt el annyi,mint amennyit a ducéd egy mozdulattal lenyúlt a MANYUP-ból...és ez csak egy disznóság!!!Hány "túlszámlázott" metróvonalat lehetne építeni a narancsbrigád közpénz eltüntetéséből??
Béla333
@Pálinkás Pál: 18.38
Áruld már el, mekkora az a közpénz, adóforint amit szerinted még nem probléma ha ellopnak és honnantól büntetnéd?
Szerintem a közpénz egy fillérje sem lopható el, ha valaki mégis "elcsábul", akkor a büntetés mértékét a bíróságnak kell kiszabni!
Olyan nincs, hogy "ezen" oldal tolvaja csak néhány száz milliárdot lopott, ezért az jó tolvaj, bezzeg a másik oldal az sokkal többet lopott, az meg rossz tolvaj!
A tolvaj az tolvaj, oldaltól és lenyúlt összegtől függetlenül!
Szerintem!
Béla333
Én meg azt kérem a DK politikusaiktól, hogy őszinte, beismerő jellegű vallomást tegyenek az elmúlt évtizedekben tudomásukra jutott politikusi bűncselekményekről, az elkövetőkről, a bizonyítékokról, stb.
Ne az ilyen semmire sem alkalmas vagyonnyilatkozatokkal jöjjenek, hiszen ennek a semmiféle büntetőjogi következménye nincs, azt hazudtak eddig is, amit akartak!
Pálinkás Pál
@Béla333: Pontosan...akkor miért fletóvalvan bajod???
Béla333
@Pálinkás Pál: 06.07
Gyurcsánnyal is van gondom, mint ahogy az elmúlt évtizedekben összes rajtunk élősködő többi bűnöző politikussal is!
Gyurcsány sem kivétel!
Pálinkás Pál
Fletó az a gyurcsány...felvilágosítalak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.