Az Emmi parlamenti államtitkára egyetért Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadóval. Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó 2015-ben azt mondta, „ma Magyarországon éhező gyerekek szociológiai értelemben azonosítható sokasága nem létezik”, azaz nincs már rendszerszintű gyermekéhezés. Most az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó írásbeli kérdést intézett Rétvári Bencének, azt akarta tudni: „Egyetért Ön Hegedűs Zsuzsa, egy millió forintot kereső tanácsadó kijelentésével, miszerint Magyarországon már nincs gyermekéhezés?” Az Emmi parlamenti államtitkára majdnem 1,5 oldalas írásbeli választ adott, aminek a lényege: „Szemben az MSZP vezette kormányokkal, mely a bankokat tömte a szegény családok devizahiteles törlesztőrészleteivel ez a Kormány mind a devizahiteleket, mind a gyermekéhezést felszámolta.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Azért én betiltanám az ember és a tetü szexuális kapcsolatát. Íme az eredmény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Azért én betiltanám az ember és a tetü szexuális kapcsolatát. Íme az eredmény.
Peller Anikó
@Cefi: miért, a másságot épp most akarja elfogadtatni a fél ország. Na mondjuk épp a hülyébbje.
Cefi
@Peller Anikó: A másságot senki nem akarja elfogadtatni. De egy általános iskolai szintü genetikai tudással az ember nem buzizik. Illetve buzizik, mert pl az egész fidesz és szavazótábora az. És más a homoszexualitás. Ebbe szerintem ne menjünk bele. Engem nem bántottak. Amíg nem látom öket szerelmeskedni, addig nem is zavar. Az viszont igen, hogy egy elmebeteg "nemzetvezető" ki akarja használni az alulművelt birkáit, hogy gyűlöletet és feszültséget keltsen egy amúgy is morálisan és társadalmilag szétzilált országban.
quadrocopter
Igeeeeeeen! Orbán, pusztán kézrátéttel, a szarból mégszarabbat csinált! Ehhez is teheccség kell!
Clavigo
Muhaha--ha-ha...Ez a Bence vajon qrja ezt Zsuzsa nevű élõlényt?
Nessy
Hogy nem szakadt rá a mennyezet, amikor ezeket írta!
Ki döntötte be a forintot? Milyen értéken forintosítottak? Persze, akinek volt pénze, mint a haveroknak, azok ki tudták magukat jó áron váltani!
Mi az, hogy nincs éhező gyermek? Sőt még felnőtt is! Szép a család támogatás, élni is tudnak vele a jobban keresők.
Mondja Rétváry et, jól van a kedves rokonsága?
nezelodo
Szerintem sem a deviza hiteleseknek, sem az önhibájukon kívül koplaló gyerekeknek nincs kedvük ezen a fidesztől megszokott hazugságon röhögniük.
Peller Anikó
@Nessy: ennél szándékosabb, alávaló, előre megfontolt, nyereségvágyból elkövetett forintbedöntést nélkületek el sem tudtunk volna képzelni rohadékok.

Holnap államcsőd lesz, mondta a kósa vagy a rogán már nem emlékszem. És hogy biztos legyen, másnap is elmondták ugyanezt. És mivel nem lett államcsőd véletlenül sem ezért szándékos manipuláció volt a megnyilvánulásuk. Senkit nem vontak felelősségre miatta.
nezelodo
@Peller Anikó: A forintbedöntés a Lala és a zselés műve volt, és valószínű ma mára már közellenség vált Simlicska találmánya, ezek maguktól képtelenek lettek volna a saját talentumuk segítségével még az ötletig is eljutni. Legalább akkorát kaszált rajta a nemzetmentő párt, mint amekkorát a "három szoba ,három gyerek, négy kerék"-nek bedőlő zemberek buktak. A megmentésük pedig legalább akkora orbitális hazugság volt mint az, hogy a nemzetet szolgálják.
papa.49
Hogy miért nem a szülőanyáddal élsz nemi életet te TETŰ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.