Nem csak ráfizetés a fővárosnak, de hangos és irritáló is – fakadtak ki a budapestiek.

Még csak most ért véget a budapesti Red Bull Air Race, de sokan már most felemelnék a hangjukat a jövő évi verseny ellen. A Facebookon indult civil kezdeményezés felhívó szövege így szól:

Ha jövőre is engedélyt kap a Red Bull Air Race egy reptértől eltérő helyen, akkor flashmobot szervezünk, az engedélyt aláírók háza előtt 10 percenként fogunk hangzavart csinálni. A Red Bull-ról sem fogunk elfeledkezni, ha nem jelentik be, hogy elviszik a rendezvényt Budapest bevárosából, nyomás alá fogjuk helyezni a céget.

Besokalltak a Red Bull Air Race-től, zajongással tiltakoznának a budapestiek

Az egyelőre maroknyi követő jó eséllyel növi majd ki magát tömeggé, és hogy a kérdésben nem kevesen érintettek, bizonyítja, hogy még a hírt megíró 444 újságírója is kiakadt:

Mivel két napja próbálok úgy létezni (és másfél órája próbálok úgy dolgozni), hogy közben félpercenként elbúg felettem egy gép irdatlan zajjal, személyesen is érintett vagyok a kérdésen.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Csatlakozom! Iszonyat hangos, és büdös, szagolja, és hallgassa, aki az engedélyt erre kiadta itt a városban! Ebből vajon mennyit loptak az elvtársak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: 2010-ben már a nemzeti űrbázis :-D elutasította a rendezvény engedélyeztetését. mjad 2015-ben már újra kaptak engedélyt. És bizony 2010-ben igen is az emberek nyafogtak azért mert nem lesz. (na persze azt én nem tudom hogy az elutasítás netán zsebpénz elmaradásának az oka volt igazából és 2015- ben még is csak jutott tömésre :)) )
solidedge
A lezárt híd és budai rakpart miatt Skodám 3-5 km/óra sebességgel vitt célomhoz. Sóvárogva néztem a gyalogosokat akik sorra előztek meg.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Olvasd el. kérlek, hogy közelebb kerülj a témához:
hu.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Air_Race_Vil%C3%A1gkupa
Csizmás Kond
Szerintem is igazuk van a panaszkodóknak. Egy repülőbemutató nem belvárosba való, sőt ne adj isten történne egy baleset...de elképzelem, hogy ha az idén nem engedték volna most mekkora hangerővel Orbánoznának...:))
1magyar
Ne engedjék, joguk van az embereknek is a pihenéshez a nap bármely szakában.Aki ilyeneket kitalál, azt kéne röptetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.