Bangóné Borbély Ildikó a szocik országgyűlési képviselője, írásbeli kérdése az emberinek mondott minisztérium vezetőjéhez: ” Egyetért Ön Hegedűs Zsuzsa , egy millió forintot kereső tanácsadó kijelentésével, miszerint Magyarországon, már nincs gyermekéhezés? ” A választ a miniszter helyett Rétvári államtitkár adta.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/09/eurostatgyerekszegenyseg2_0201605.png
Rétvári okleveles csúsztató állításai ellenére tény, hogy a 2016 márciusi Eurostat adatok
alapján Románia és Bulgária után Magyarországon a legmagasabb a gyermekszegénység
kockázata az Unió országai közül. Minden korosztály átlagát tekintve 31,8 százalék volt a
veszélyeztetettségi arány. Gyermekek esetében ez drasztikusan megugrott és már 41,8
százalékuk lett veszélyeztetett a lecsúszástól. Magyarország ezzel Románia 51 százaléka és
Bulgária 45,2 százaléka után a harmadik legnagyobb gyermekszegénységet produkáló ország lett az unióban.Az mfor.hu Eurostat adatain alapuló elemzéséből kiderül, hogy a materiális depriváltságot tekintve Magyarországon a gyerekek 22,8 százaléka nem evett naponta sem friss zöldséget, sem friss gyümölcsöt. A gyerekek 42,4 százaléka pedig semmilyen, a napi fehérjeszükségletnek megfelelő hús-, illetve halterméket sem tudott fogyasztani naponta még egyszer sem. Mindeközben a gyerekek 27,4 százalékának tartósan nem volt új ruhája sem.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/06/19/h-zsuzsa-megint-megszuntette-a-gyermekehezest/
Így például megtudhatja a nagyérdemű, valamint süket és vak, olvasóközönség, hogy megszűnt a gyermekéhezés, valamint megállították a társadalmi leszakadást. Neki, mármint Hegedűs Zsuzsának köszönhetően. Ami nem túl friss hír lenne akkor sem, ha igaz lenne. A VS.hu 2015-ben közölt összeállítása alapján Hegedűs Zsuzsa már akkor, azaz két éve, is azt mondta, hogy „a gyermekéhezés megszűnt”. Egyébként a VS.hu alapján akkor is a Heti Válasznak. A kijelentés tehát úgy is értelmezhető lenne, hogy a Heti Válasz számára fenntartott alternatív világegyetemben nincs magyarországi gyermekéhezés. A 2015-ös magyarázat szerint azért, mert “éhező gyerekek ugyan vannak, de az nem a rendszer, hanem a szülők hibája”. Ami ugyebár roppant jól összecseng a KDNP rinocéroszbőr-díjas véleménygenerátora által előállított nyelvi hulladékkal. Amely szerint a gyermekek éhezése csak rossz életviteli szokás. Miközben a kisördög a sorok közt baromira kíváncsi lenne a Hegedűs-Harrach páros túlélési teljesítményére akkor, ha valóban a közmunka béréből kellene megélniük, egy leszakadó térség zsákfalvában
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/03/ennel-pofatlanabb-visszataszitobb-kozpenz-zabalo-keves-van-pedig/
Ennél pofátlanabb, visszataszítóbb közpénz zabáló kevés van. Pedig.Mert madám Hegedűs elcseszett szociológus állításaival szemben a Magyar Tudományos Akadémia más adatokról tud. Ezen adatok szerint az országban nem nulla, hanem 430 ezer rászoruló-éhező gyermek él, ám közülük csupán 208 ezren jogosultak az ingyenes nyári étkezésre, a többiek meg azért nem, mert családjaikban az egy főre jutó havi jövedelem meghaladja a 37 050 forintos korlátot. Érted? Embereknek 37 050 forintból kell megélniük egy hónapban, ti meg eregetitek a tömjénfüsötöt. Akinek meg 38 ezer jut, ott már habzsidőzsi van, ott nem jár az ingyenes étkeztetés. Akinek meg nem jár, az nem létezik. De Hegedűs Zsuzsa közben luxus Audival közlekedik, a kutyái külön autóban utaznak, fingunk nincs, hogy mire veszi fel a havi egymillió forintot, és nektek van pofátok a szocialista kormányok terhes örökségét a szátokra venni?
Ez az önjelölt Teréz anya, aki 160 millióért Spanyolországból szállított kurvadrágán
naposcsibéket, Franciaországból kacsákat az éhező családoknak, akiknek fingjuk nem volt, hogy mit kezdjenek velük, aki soha sehol nem számolt el azzal, hogy milyen hatékonysággal működött az elmebajnak is rossz elképzelése (mondjuk, elég pontosan látjuk, hogy milyen hatékonysággal) tökéletesen megtestesíti a Fidesz-KDNP szociális érzékenységét. Ennél a nőnél hiteltelenebb, gátlástalanabb, pofátlanabb, visszataszítóbb humánerőforrás kevés van, pedig. Rétvári valahol szorosan a nyomában liheg és körülbelül ugyanolyan hasznos tagja a társadalomnak. Aki rászoruló, éhező gyerekek nyomorából él jól és még verdesi a mellét, hogy ugyan már, nem is léteznek, az a tápláléklánc legaljától is lejjebb van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.