Morvai Krisztina faggatta az Európai Parlamentben az Európai Bizottság alelnökét, aki a magyar menekültekre emlékeztetve kért több szolidaritást az EU-tagállamoktól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vegyék már észre, hogy Európa elárasztása afrikaiakkal, semmilyen problémát nem old meg. Sem migráns nem lesz kevesebb, sem a nyomor nem enyhül Afrikában. Itt viszont új problémák keletkeznek, és kiéleződnek a társadalmi feszültségek is. Azon a kardinális kérdésen túl, hogy az alacsony iskolázottságú tömegek miből fognak megélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Jozefina: De szerencsere az Afrikabol Europaba szoko"k meg veletlenul sem jonnek Magyarorszag fele,...:o))) Szinte senki sem jon errefele,..]
De nyitottunk Kina, Torokorszag, Iran (atomegyezmeny), Azerbajdzsan, stb... szinte mindenki fele, ahol milliardos a lakossag nagysagrendje...
Toluk hidd el, sokkal jobban kellene fosni, ha mar a felelemrol lenne szo. Es nem azert, mert megolnek a magyarokat, NEM... Azert, mert KERESKEDNENEK, es sajnos, az o szisztemajuk szerint. (vagyis nem tudunk mi, kinaiak olyan szar arut eloallitani, amit ma Magyarorszagon el ne tudnank adni). Es akkor meg ehhez tarsul a rablo takony-habony-rogantonyo paros letelepedesi kotveny uzlete, amivel ok maguk importaljak a terroristakat, es adjak a korlatlan mozgasszabadsagot az EU-n belul. (es persze ertelemszeruen Magyarorszagon belul is.)
Afrika nem fog akkora tomegevel jonni Europaba, mint amennyit hiresztelnek: egyszeruen keptelenek toleralni a hideg idojarast. Gondolj bele: Te elmennel az eszkimokhoz elni? En meg a svedekhez sem, mert 9 honap sotetseget eleg nehez minden evben tulelni, mikozben dolgoznod, elned, szaporodnod kell azon az eghajlaton. Viszont en sem tudnek Afrikaban letelepedni, pont a szamomra szokatlan homerseklet miatt. Es vagyunk igy ezzel joparan, hidd el...
Eladott Ország
@kokopelli: Ezért kell minél hamarabb elzavarni ezt kleptokrata szarházi bandát , mert Orbán és sleppje, a sokadik bőrt fogja lenyúzni a népről.
kokopelli
@Eladott Ország: Egyetértek!...de mikor!? Már pár évvel ezelőtt is késő volt!
Egyébként azén ismerőseim is megmondják a "tutit":
ha lépni kellene akkor meg,"izé,...hogyismondjam,...meghát nemolyaneccerű,
...meg azÉjÚ...,meghátbrüsszel stb!"...
...mellédumálás ezerrel! :=( :=(
Eladott Ország
@kokopelli: Ha nem váltjuk le akkor így marad, ők meg szarnak a pofánkra.
Pálinkás Pál
Akkor mondhattátok volna, ha a magyarok is végigdúlják akkor a kontinenst...robbantgattak volna..és halomra erőszakolik a nőket!!de mivel ez nem így történt,ezért a párhuzam erősen sántít...te meg egy mocsok szarházi vagy!!
quadrocopter
@Eladott Ország: Ahol odanyomják az Eurot, ott fogadják is be őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.