Fontos dátum a mai, ugyanis 2017. július 7-én megtudhattuk mi balgák, hogy Orbán nem miniszterelnöke Magyarországnak, hanem királya is, sőt ő maga az állam. A Kossuth Rádióban celebrált heti kinyilatkoztatás ma tényleg magvasra sikeredett. Orbán beszédírói kitettek magukért, és az előadás sikeres volt. Megtudhattuk, hogy személyében neki köszönhetjük, hogy – ugyan sokkal többért, mint amennyiért eladásra került és amennyit ér – sikerült neki egy személyben visszavásárolnia a MOL részvényeit az oroszoktól.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbán a szocializmusban szocializálódott politikus, akként is viselkedik. Ő a "méltó" folytatója a Rákosi-Kádár vonalnak.Egy valóságtól elrugaszkodott mocsok hatalommániás, aki megmondó embernek képzeli magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na, ez az Isten majma ezert van joban takony-habonnyal, mert hogy o volt a koronaor, es biztos megengedte a vityanak, hogy estenkent kivegye a vitrinbol es felprobalhassa a fejire a koronat. Aztan most nem gyozi neki a zsarolopenzet fizetni, nehogy a habony kopjon, : orban kiraly akar lenni I. orban ne'ven,...:o))) Azert ha megnezzuk, hogy ki mondta ezt, hogy "az allam en vagyok", es tudjuk a veget is a sztorinak, akkor egesz szep jovonek nez elebe a potrohos...:o)))
Ludmilla
@Perwool: Kádártól messze áll,ő nem volt aljas és cinikus
Perwool
@Ludmilla: Oké! de nem Kádárt írtam, ha nem Rákosi-Kádár "vonalnak", de írhatok korszakot is...
CsipkeRózsa
@micfild: ,és nem rabolta ki az országot.
kokopelli
@Perwool: (19:13) 7.-én
...Orbán szociálódott???
Orbán a szocializmusban "ASZOCIÁLÓDOTT"! :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.