Fényes nappal, tettünket büszkén vállalva – hangzik az Együtt felhívása. A levakart plakátmaradványokat aukcióra bocsátják.

Ígéretüknek megfelelően vasárnap délelőtt az Együtt XVI. kerületi aktivistái elkezdték leszedni az Orbán-kormány Soros Györgyöt célkeresztbe vevő, hivatalosan a nemzeti konzultációt lezáró plakátjait. Az akcióról az ellenzéki párt előzetes bejelentést tett a rendőrségen, önkormányzati képviselője, Vajda Zoltán szerint pedig a plakátokat anélkül távolították el, hogy a keretüket megsértették volna, vagyis anyagi kár nem keletkezett. A plakátokkal van gondjuk, nem a plakáthelyekkel – mondta erről.

A politikus beszélt arról is, hogy országos „nagytakarítási mozgalmat” szeretnének elindítani, amelyben ezeket a „hazug, uszító” plakátokat „fényes nappal, tettünket büszkén vállalva” távolítják el.

A levakart plakátmaradványokat el fogják árverezni, az abból befolyó pénzt pedig civil szervezeteknek ajánlják fel. – írja a 168ora.hu.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gratulálok nekik! Ez is van annyira jó eszköz, mint amikor a Jobbik "lopós" plakátját meszelték le mindenhol a Fideszes aktivisták!
Mert olyan nincs, hogy egy Fideszesnek lehet, de másnak meg nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szep napot: Hajszalpontosan ez a velemenyem. Sokkal jobban szerveznek, sokkal becsuletesebbek, mint barmelyik part, es kozben a legynek sem artanak - viszont nevetsegesse teszik a "kiralyt"... Van egy olyan erzesem, hogy Kovacs Gergoek fogjak kimondani, "A kiraly meztelen"...
Azert , ha en most otthon elnek, kurvara szegyellnem magam azon kevesszamu turista elott, akik a FINA VB-re fognak idejonni, merthogy orbant nem ismerik - abban nincs semmi kulonos, mert elobb-utobb ugyis a tortenelem szemetdombjara fog kerulni a potrohos zsirdiszno. De Sorost mindenki ismeri a vilagon, mint egy elismert penzugyi szakembert, es foleg mint egy nagyvonalu jotekonykodot, es nem fogjak tudni osszehozni a plakatot azzal, hogy orban demokratikusnak hazudja Magyarorszagot...
Melyen szegyellni kellene magunkat. Ha egy ilyen esemenyre keszulnek, ez lenne a minimum, hogy tudjak, az a ket het, amit a FINA-turistak itt toltenek, arra az idore legalabb egy jobb, szebb arcat mutathatna az orszag, mar az orszag-imazs miatt is.
(Ebbol latszik, hogy az orszag megiteleset is nagyivben leszarjak, az egesz orszag-imazsolos video, dal, meg mittudomenmi csak arra volt jo, hogy kozben jo sokat lehessen lopni, eszrevetlenul.
evacica
Gratulálok nekik! Hányni kell ettől a mocskos hazug kormánytól
almalibre
Ha eddig nem lett volna egyértelmű, honnan kapnak támogatást?
karma1
@almalibre: teves lajk, ugrott a gepem,...
karma1
@amaramaistanna: Kosz, megtettem,...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.