Nagyon vághatták a centit a kormányban költségvetési tartalékra várva. Miután megkapták, nem haboztak sokat: július hetedikén egyetlen kormányhatározattal 22,4 milliárd forintot költöttek el annak ellenére, hogy a költségvetés módosításán még meg sem száradt a tinta. Sok vita nem folyt a kormány javaslatairól a parlamentben, ennek ellenére a kormány nem vette be a költségvetési módosításba azt a 22,4 milliárd forintos kiadást, amiről a múlt héten döntött, hanem saját hatáskörében határozott arról, hogy ennyi pénz kivesz a költségvetési tartalékból. Ráadásul míg június 30-áig csak a tartalék 40 százalékát használhatták fel, az államháztartási törvény szerint a második félév első napjától szabad a vásár - a teljes keret a kormány rendelkezésre áll. Sokat nem vártak, hisz július elseji határidő lejártát követő hatodik napon röpült a pénz a tartalékból - ezekről a döntésekről azonban megfeledkezett beszámolni a kormány például a kormányinfón.

Forrás: napi.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
És a lopás tovább folyik,a balfarok ellenzék, meg mintha mi sem történne... Vagy részesednek belőle, vagy tényleg nem a hatalomváltás érdekli őket, csak a kényelmes parlamenti ülőhelyek...
lusta
Mi köze van az adófizetőklnek hozzá? A választóktól megkapták a felhatalmazást és arra költik, amire csak akarják.
RonaGyuri
Azért ebbe érdemes lenne belegondolni, mármint mit csinál Toncsi a "tudatos nemzeti közjogi gondolkodás és a magyar kulturális értékek megőrzésre és fejlesztésre" kapott pénzzel. Na jó persze lenyúlják, s persze nem is kéri tőle senki az elszámolást, de az azért érdekes lenne, hogy mit mondott a kormányülésen!
Persze el tudom képzelni, hogy Őfenesége azt mondat Jankó itt van neked egy 5ős, Mityuka neked 4, Balog páternek 8. Mira az arrogáns Tóni és én főnök; na jó neked is egy kis zsebpénz, csak ne rinyáljál!
Nessy
@lusta: Tényleg. Közünk hozzá? A kb. 2 millió zember "felhatalmazást adott" arra, hogy a haverokkal együtt a szemünket kilopják!
Azért ennyire talán nem kellene a Fidesznek Canossát járnia az egyházaknál a "térdre csuhások, imához" megszólalásuk miatt.
A minisztereknek, államtitkároknak, jó barátoknak meg kell a nyaraláshoz egy kis aprópénz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.