Az országot ellepték a Fidesz kormány mocskos, undorító plakátjai Soros Györgyről. Ennél gusztustalanabb, az emberek legalantasabb ösztöneire játszó kampányt még nem látott az ország. Ezzel persze nem mondunk újat, hiszen „láthatja, akinek van szeme”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nyolcvanas évek végén még nem volt büdös Soros György pénze Orbánnak, Kövérnek, de még a bajszos Ádernek sem.

Akkor még nem volt para, ha valaki Soros-ügynök és nyugati iskolákban relevánst tudást szerezhetett, kutathatott, satöbbi.
Akkor még nem kellett megállítani a külföldi milliárdos nagytőkést, és civil csápjait. Más szelek fújtak. A Fideszes fiúk-lányok akkor még éppen Soros György emlőin csüngve szívták ki belőle a pénzt.

A Magyar Narancs összeszedte, ki mennyit tett zsebre akkor? Megmutatjuk, nem keveset!
Külföldi pénzen kinevelt ügynökök – Soros Györgytől kapott pénzt a Rajk- és Bibó-szakkollégium is, (innen csírázott ki a Fidesz) 11,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást (mai értéken számolva 230 millió forint)

Soros katonái – A Fidesz (még nem pártként) fénymásolóra, irodai székre, kis itókára, meg egy kis parizeres szendvicsre 4 milliót kapott Soros Alapítványától, ez ma 125 millió forintot érne.

Aljas Soros-bosszú – Orbán Viktor a Soros György által támogatott Közép-Európa Kutatócsoport és a szintén Soros-pénzből alapított Századvég c. folyóirat szerkesztésében vállalt munkái után 1988-tól havi 5-10 ezer forintot tett zsebre, emellett havi 5-10 ezerrel még kitömte az öreg liberó bankár, így miniszterelnök úr mai árfolyamon számítva kb. 300 ezer forinttal volt beljebb.

Soros mindent elintézett – 1989-ben Orbán – Soros pénzén – ösztöndíjasként Oxfordban tanult.

Soros nyugatra csábítja a migránsokat – Deutsch Tamás, Kövér László, Németh Zsolt, és Szájer József szintén Soros-pénzeken tanulhatott nyugati iskolákban.
pestibulvar.hu/2017/04/14/ettol-a-listatol-meg-a-legelvakultabb-fideszes-is-kiter-a-hitebol/
Mocskos férgek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Az a legmocskosabb, hogy azt a kezet harapják, amelyik idáig juttatta őket.
Akkor mit várhat tőlük az, aki nem etette, itatta őket?
to stop the rot
A lényeg, hogy Soros nem változott azóta.
Ő ugyanaz, ő ugyanazt akarja, mint régebben. (nem feltétlenül jó, ahogy akarja, de mindenképpen sokkal jobb, mint amit a megváltozott orbán akar)
orbán, meg a siserahada változik, ahogy igyekeznek a hatalom, meg a pénz szelét befogni a vitorlájukba.
Annyira átlátszó, annyira undorító...

Mi a fasz van ezzel a néppel!, hogy nem tud továbblépni a saját árnyékán?
És ezt István óta mivelendik!!!
Hol hibádzik a gondolkodásuk, hogy újra és újra, és újra, és újra, és újra UGYANABBA szarba lépnek bele immár több, mint ezer éve?

Ahova kimegyek, megszerzem az állampolgárságot, és onnantól kezdve meg nem szólalok ezen a mordori (magyar) nyelven!

Túl sok a paraszt (főleg a tanult)..
Csak szenvedek köztetek...

ELÉG VOLT BELŐLETEK KUTYÁK!!!
bencemacska
@to stop the rot: tegnap, 23:41
Kicsit kemény a véleményed, de a KUTYÁkban te is benne vagy.
Sok sikert a haza választáshoz!!!
quadrocopter
Az adófizetők milliárdjaiból hülyíti és telehazudja az adófizetők szemét - a szemét!
cikicakk55
@to stop the rot: Azért ez ilyen hangnemben túl durva volt. Nem kelkene elfelejtenwd, hogy a Magyar nép nem csak a csókosokból áll. Hála a csuti gömböc kiterjedt rokini és baráti körének majd 2 millióan vannak. Van viszont cirka 8 millió Magyar akik a pokolba kívánják őket. Hála az ellenzék töketlenkedésének ez a többég anyagi helyzete és mobilutâsuk hiánya miatt nem tud tenni semmit. Te megteheted,hogy elmégy az országból és még azt is letagadod,hogy tudod hol van ez az ország,akkor menj, de ne hírdesd,hogy ennyire eltudod majd felejteni az itt maradt barátaidat/ ha vannak/ és rokonaidat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.