"Mint bizonyára értesült róla, folyó év augusztus 19-20-án kerül megrendezésre a felcsúti űrállomás átadója, a Kétfarkas Bertalan Űrközpont felavatása és próbajárat indítása a Ganümédeszre. Az ünnepélyes eseményre nagy számban várunk vendégeket az ország és a galaxis távoli pontjairól. Több lehetőség mellett az Önök ingatlanja is megfelelőnek tűnik rendezvényünk tekintetében. Hogy űrállomásunk felügyelő bizottsága és szakmai tanácsadó testülete megalapozott döntést tudjon hozni a felcsúti bérbeveendő ingatlanok kiválasztása tárgyában, kérjük nyolc napon belül az alábbi pontok szerint részletezett árajánlatot megküldeni szíveskedjenek.adémia főigazgatója is ... "vicces volt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért nem Makovecz csak őt majmoló! =))
karma1
@RonaGyuri: Allitolag a tervek nagyjabol meg Makovecz (rem)almai voltak, de valoban egy utoda dolgozta ki a kivitelezesi tervet. Mindenesetre erosen hajaz a makovecz stilusra...:o)))(Viszont a fa utokezeleserol mindenki melyen hallgat. Lattam makovecz hazat, amit meg a munkassaga elejen epitett - ijesztoen nezett ki a fa resze, pont az utolagos kezeles hianya miatt... Itt is problema lesz kb 20 ev mulva,...:o((((
karma1
Hiaba, Gergo hozza a formajat... Nem baj, legfeljebb megtartjak valahol Felcsut hataraban a dzsemborit...:o)))
namihami
@karma1: És ehhez kapcsolódik az az egri uszoda, amelyet a nagyeszű tervező és megrendelő rémálma alapján faszerkezetű tetővel láttak el. Egy uszoda, amelyről még a hülye is tudja, hogy nyirkos, párás környezetnek számít. Vajon milyen időközönként,, mennyi pénzért és főleg HOGYAN képzelték el annak a tetős(tehát magasban levő)szerkezetnek az állandó állagmegóvását.
Igazi Makovecz-féle rémálom. Mint egy kazánház a la Felcsút.
karma1
@namihami: Na, a kazan a masik, Valoban...:o))) Az uszoda fole valoszinu ugy gondoltak azert kell a fateto, mert ott a viz szaraz, nem lesz belole gozoles...
Itt 2004-ben volt egy palyazat, amiben az ujonnan epulo queenstown-i aqua centrumra hirdettek meg uvegbol olomberakasos kepet, amire szerenyen megirtam, hogy nem igazan lesz jo valasztas az olom, mert a festett szines uvegnek maganak sem tesz jot az allando gozolges belulrol, es a kulso - sokszor minuszos - levego kivulrol...(Meg akkor sem, ha az olomberakasra tesznek sima-uveg vedelmet. Mivel megirtam nekik, hogy egy uszoda fole nem lehet egy mar eleve nehez szerkezetu olomberakasos uveget kesziteni, mert maga az olom illesztes nehez, de kivul-belul kellene az idojaras elleni vedelem is, ami - legalabb belul - security uveg kell, hogy legyen, a foldrengesek miatt. De persze a kulso uveg sem lehet 4 millimeter vastagsagunal vekonyabb, mert az meg ekkora egybefuggo meretben onsulyatol torik. Maradjanak csak meg a jol bevalt duplauveges thermaluvegnel, szep aluminiumkerettel, mert az ugyan egyaltalan nem szep, sot, de legalabb biztonsagos. Igy aztan az aquacentrum elegge randa lett, de legalabb biztonsagos. (Pedig lett volna ra elkepzelesem, dehat az inkabb csak templomoknal megy, ahol nincs goz.)...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.