A választások közeledtével minden párt számára létkérdés, mennyire találja vonzónak a programját a több mint kétmillió nyugdíjas szavazópolgár. A kormánypártok kedvező helyzetben vannak e tekintetben, hiszen a nyugdíjrendszer stabil, a törvényben előírt nyugdíjemelések az infláció lassú erősödésével a nyugdíjak összegének érzékelhető növekedését eredményezik, amit csak erősíthet az idén és jövőre is valószínűleg kifizethető nyugdíjprémium. A nyugdíjban lévőket nem érintette a 2011. évi nagy átalakítás, amelynek során megszűnt a rokkantsági nyugdíj és az összes előrehozott nyugdíj lehetősége (a nők kedvezményes nyugdíja kivételével). Az ellenzéki pártok sokkal nehezebb helyzetben vannak, hiszen csak egy pillanatnyilag stabil rendszer megváltoztatására irányuló ötletekkel kampányolhatnak. Az egyik párt például most tűzte zászlajára a rugalmas nyugdíjba vonulás lehetőségének visszahozását, ami nem ördögtől való elképzelés, azt viszont nem említette, hogy ez a változtatás csak a nők...

Forrás: vg.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Megszűnik-e a nők kedvezményes nyugdíja?" Választások előtt kizárt dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@emerencia: 6:30
Sehogy! Mert, mindig "báncsák" a magyart, és Orbán rájött arra, hogy a magyarnak ki kell találni egy ellenség képet.Ráfogni, hogy "nektek azért szar az élet, mert Brüsszel, Soros, "elmúltnyólcév"...Na már most, ha a csapból is ez folyik, akkor a nép, az Isten adta nép elhiszi, hogy a nagy OR-Bán megvédi a fertő nyugattól.Remek ez a bevándorló gumicsont is. Prímán csámcsog rajta a népség. A nyáj még egyet is ért a propagandaszöveggel. Persze jobb is ez, mintha a NAV-on, Orbán vagyonán, Simicska, Mészáros pénzügyi hátterén csemegézne az istenadta nép.Vagy a letelepedési kötvény mutyin!
quadrocopter
@durbincs: Túl sok a vessző paraszt és nem a "hogy" után, hanem előtte van vessző - primkó csicska!
Itt az ideje, hogy magyarul tanulj, ha idetoltad a pofádat.
Nem a Vatra Romaneska oldalán vagy!
Eriksson
@Perwool: Hogy jön ez a nyugdíjügyhöz?
Eriksson
@emerencia: @emerencia: Értem a problémád.
Eriksson
@emerencia: Nem örvendetes, hogy Te olcsóbban tudod megcsináltatni a fogad, mint a német ismerős?
A liberális demokrácia és az orbáni illibeális, "fasisztoid" állam között az a különbség, hogy az előbbi időtlen, s nem mindenkinek kedvező, az utóbbi csak 2010-től van, s nem mindenkinek kedvező.
Perwool
@Eriksson: @emerencia: Feltett egy kérdést,(6:31) arra válaszoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.