Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt, ami az esti, 3,4 milliárdos, rémesen unalmas, bakikkal és félrefordításokkal tarkított, az országot leszaró és csak Budapestet emlegető főpolgármesterrel és faviccet mesélő köztársasági elnökkel súlyosbított, a hakni szót végig nagybetűvel a Dunára felfestő, tízmilliókba kóstáló vendégsztárral megtámogatott, Egerszegi Krisztinából hülyét, a nézőből katatón, nyálát csorgató zombit csináló giccsparádéban. Csak sokkal tempósabban.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nekem megmagyarázhatná valaki mi volt az a sok feketeruhás a színpadon?
Kinek a temetésére készülnek?
Perwool
@bencemacska: A TEK?-:)) Hogy ne maradjon őrizetlenül a politikus garnitúra.
Cefi
@durbincs: Egynek például itt vagy te. Jól mutatnál: A bicikliző kecske, ávh egyenruhában, miközben hullik a zsebéböl a vissza nem adott pénz...
Pálinkafőző Rézüst
Nemi erőszakolásért jogerősen elítélt barmot idehívni a megnyitóra, és mindössze kettő!!! számot elénekelt (magyarosan:pléjbekkelt)??? Mennyiért is?? Ki a felelős ezért?? Ja, megint a lopás. lehúzás. Olyan ez a ffidesznyákoknak mint az oxigén... Ez tartja életben őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.