A mindenkivel mindig háborúzó fideszesek hirtelen a béke szenteskedő követei lettek. Vicces, hogy most a Fidesz-hívők mindenkit kvázi lehazaárulóznak, akinek lelke nem 100 százalékos, vagy annál nagyobb lángon ég a vizes vb-től. Vicces, hogy éppen ők ájtatoskodnak arról, hogy legalább erre a két hétre ne áskálódjon senki, tegyük félre a problémákat, nyugodjanak a fegyverek, mert most meg kell mutatni a világnak az egységet, hogy mi, magyarok milyen fantasztikus nemzet vagyunk. Azok váltak most hirtelen időszakos békegalambbá, akiknek politikai hitvallása egyébkként odáig pusztult az elmúlt években, hogy aki nem ért egyet mindenben Orbán Viktorral, az nem jó magyar ember, már ha egyáltalán bármennyire is magyar ember lehet valaki a narancsködön kívül. Azok kínálgatják a két hétre szóló békét, akiknek imádott vezetőjük semmi mást nem csinál, mint harcol. Harcol Soros ellen, harcol Simicska ellen, harcol a civil szervezetek ellen, harcol Brüsszel ellen, harcol a Jobbik...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy az Így írtok tiben egy nálam sokkalta nagyobb ember írta Hitlerről: Békevágyáról legendákat mesélnek, gyermekkorában többen hallozzák mikor különféle dolgokra azt válaszolta: Lass mich Ruhe! =))
Cefi
Ezt láttuk berlinben is 1936-ban. A történelem ismétli önmagát?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.